×

جراحی لثه (gum surgery)

گروه درمانهای جراحی لثه



جراحی لثه که به عنوان جراحی پریودنتال نیز شناخته می شود، یک درمان دندانپزشکی است که برای درمان بیماری ها و در شرایط التهاب، عفون و بیماری های شدید لثه انجام می شود. این درمان شامل مداخلات جراحی برای ترمیم و بازیابی سلامت لثه ها و ساختارهای نگهدارنده است. لثه دندان با استقامت زیاد موجب کنار هم قرار گرفتن دندان ها شده و رنگ صورتی لثه و عدم وجود هر گونه ناهمواری در لثه از نشانه های لثه ی سالم است.  چنانچه بنا بر دلایل مختلفی بافت لثه دچار حساسیت، عفونت و التهاب و در موارد شدید تر دچار ترشحات چرکی و درد گردد،  جرمگیری لثه و در صورت عدم بهبود یا با نظر متخصص جراحی لثه  تجویز می‌گردد. 
 در این مقاله  از کلینیک دندان پزشکی دریای نور مروری دقیق بر جراحی لثه، دلایل ایجاد بیماری لثه و انواع روش‌های موجود را  در اختیار شما قرار می‌دهیم.  چه به دنبال اطلاعاتی در مورد جراحی لثه با لیزر و درمان تحلیل لثه با لیزر باشید یا به طور کلی در حال بررسی جراحی لثه باشید، این مقاله تمام جنبه های ضروری را که باید بدانید را پوشش می دهد.

جرم گیری عمیق دندان.jpg
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد جرم گیری لثه،  مطلب جرم گیری لثه را مطالعه نمایید 

دلیل جراحی لثه

برای درک نیاز به جراحی لثه، درک علل بیماری لثه بسیار مهم است. در این بخش عوامل اصلی موثر در ابتلا به بیماری لثه را بررسی می‌کنیم؛

  • عدم رعایت بهداشت دهان و دندان
  • بیماری های ژنتیکی 

  • مصرف بیش از دخانیات
  • اختلال سیستم ایمنی در اثرابتلا به برخی بیماری ها

شستشوی لثه در دندانپزشکی.jpeg

جراحی لثه برای چیست؟

با توجه به توضیحات ذکر شده در مورد دلیل جراحی لثه، حا‌ل هدف از جراحی لثه برای بهبود و درمان را بررسی خواهیم کرد.
  •  پوشش ریشه دندان ها 
  • درمان عفونت و التهاب لثه
  • جلوگیری از دست دادن دندان ها 
  • کاهش فاصله بین دندان ها  و لیفت لثه 
  • درمان بیماری‌هایی مثل، گینوییت و پریودنتیت 
  • ترمیم استخوان فک و بافت های آسیب دیده مرتبط با لثه و تغیر شکل استخوان فک

Full Text (Contact) 3.png

 ژنژیویت لثه (Gingivitis) چیست؟

ژنژیویت مرحله اولیه بیماری لثه است که با التهاب بافت لثه اطراف دندان مشخص می شود. در درجه اول به دلیل تجمع پلاک، یک لایه چسبنده از باکتری ها  روی دندان ایجاد می شود. و چنانچه درمان لازم انجام نشود، بیماری گسترش یافته و منجر به پریودنتیت  لثه می‌گردد.  توجه داشته باشید که ژنژیویت لثه اغلب بدون درد است، بنابراین اگر شما علائم یا نشانه های خاصی اعم از التهاب لثه شامل قرمزی، تورم، حساسیت به لمس و خونریزی لثه مشاهده کردید، با دندان پزشک حود مشورت کنید.
 با این حال، در این مرحله، استخوان و بافت های همبند حامی دندان ها هنوز دست نخورده هستند. بهداشت دهان و دندان مناسب، از جمله مسواک زدن منظم، نخ دندان کشیدن، و تمیز کردن حرفه ای دندان، می تواند به معکوس کردن التهاب لثه کمک کند.

پریودنتیت لثه (Periodontitis) چیست؟

پریودنتیت لثه، همچنین به عنوان بیماری پریودنتال یا به بیان ساده تر پریودنتیت نیز شناخته می شود، یک مرحله پیشرفته از بیماری لثه است که زمانی رخ می دهد که التهاب لثه درمان نشده یا به خوبی مدیریت نشود. پریودنتیت لثه شامل التهاب لثه وعفونت لثه است که زیر خط لثه گسترش می‌یابد و بر ساختارهای نگهدارنده دندان‌ها از جمله رباط پریودنتال و استخوان آلوئولار تأثیر می‌گذارد. پریودنتیت باعث فاصله بین لثه و دندان می‌شود و پاکت هایی را تشکیل می‌دهند که محل تجمع باکتری ها و مواد زائد خواهد بود. 
با گذشت زمان، این پاکت ها عمیق تر می شوند و منجر به تخریب بیشتر بافت لثه و استخوان های اطراف دندان می شوند. در صورت عدم درمان، پریودنتیت لثه می تواند منجر به از دست دادن دندان شود. درمان لثه در این مرحله  اغلب شامل تمیز کردن عمیق حرفه ای، جرم گیری و صاف کردن ریشه، و در موارد پیشرفته، جراحی لثه است.

علائم و نشانه های بروز پریودنتینت لثه :

  • درد مدام
  • خونریزی لثه 
  • بوی بد دهان
  • لقی لثه
  • تحلیل لثه

ترمیم لثه از بین رفته.jpg

 جراحی لثه:

جراحی لثه که جراحی جراحی پریو دنتال نیز گفته می‌شود، به روش های جراحی ای اطلاق می شود که برای درمان بیماری پیشرفته لثه یا پریودنتیت انجام می شود. هدف جراحی پریودنتال درمان التهاب، عفونت و آسیب ناشی از بیماری و همچنین بازیابی و حفظ سلامت لثه ها و ساختارهای نگهدارنده لثه است. 
جراحی پریودنتال می تواند شامل تکنیک های مختلفی مانند جراحی فلپ لثه (جراحی کاهش پاکت پریودنتال)، پیوند استخوان، بازسازی بافت هدایت شده و پیوند لثه باشد. این روش جراحی خاص به شدت و وسعت بیماری پریودنتال بستگی دارد و توسط پریودنتیست (متخصص جراحی لثه) بر اساس نیازهای فردی بیمار تعیین می شود.

جراحی فلپ لثه (Flap surgery) چیست؟

جراحی فلپ لثه که به عنوان جراحی فلپ پریودنتال یا جراحی کاهش پاکت پریودنتال نیز شناخته می شود، یکی از روش های جراحی لثه است،  که برای درمان بیماری پیشرفته لثه (پریودنتیت) انجام می شود. جراحی فلپ لثه معمولاً زمانی توصیه می‌شود که درمان‌های غیرجراحی مانند جرمگیری و صاف کردن ریشه برای کنترل بیماری لثه کافی نباشد. وعمق پاکت ایجاد شده بیش از 5 میلی متر باشد.
در طی جراحی فلپ لثه، پریودنتیست یا متخصص جراحی لثه  برش هایی را در بافت لثه ایجاد می کند و به اصطلاح فلپ ایجاد می کند که بافت لثه به آرامی از روی دندان ها بلند می شود.
 جراحی فلپ لثه امکان دسترسی به ریشه های زیرین و مناطق آلوده زیر خط لثه را فراهم می کند. سپس جراح ریشه های دندان را به طور کامل تمیز می کند و پلاک، تارتار و هر بافت بیمار را از بین می برد. در برخی موارد تغییر شکل یا پیوند استخوان نیز ممکن است برای بازسازی استخوان سالم و بافت لثه انجام شود. پس از اتمام جراحی لثه، فلپ لثه در جای خود قرار می گیرد و لثه بخیه می شود.
 جراحی فلپ لثه می‌تواند به توقف پیشرفت بیماری لثه بهبود لثه و استخوان کمک کند و چسبندگی لثه‌ای سالم‌تر به دندان‌ها را بازگرداند. 

جراحی فلپ لثه.png

جراحی کیست لثه چیست؟

جراحی برای برداشتن کیست عفونی از لثه روشی است که برای از بین بردن کیست یا آبسه عفونی ایجاد شده در بافت لثه انجام می شود. این نوع کیست معمولاً به دلیل عفونت باکتریایی، عفونت عمیق دندانی یا انسداد غده بزاقی ایجاد می شود. جراحی کیست لثه شامل ایجاد یک برش در بافت لثه برای دسترسی و برداشتن کیست است. سپس ناحیه تحت درمان به طور کامل تمیز می شود و در صورت لزوم، هر گونه بافت آسیب دیده یا عفونی برداشته می شود. سپس محل جراحی بخیه می شود تا بهبودی کامل حاصل شود.

gum surgery2.jpg

جراحی افزایش طول تاج

جراحی لثه برای افزایش طول تاج دندان یک عمل زیبایی است که به عنوان افزایش طول تاج شناخته می شود. این نوع از جراحی لثه زمانی انجام می‌شود که دندان ساختار کافی در بالای خط لثه نداشته باشد، یاهنگامی که قد تاج دندان با سایر دندان ها در یک اندازه  نباشد یا به دلیل پوشاندن بیش از حد بافت لثه روی دندان‌ها موجب شکستگی یا فرسودگی دندان ها شود. جراحی افزایش طول تاج شامل برداشتن بخشی از بافت لثه و در صورت نیاز، تغییر شکل استخوان زیرین برای نمایان شدن بیشتر سطح دندان است. این امر ظاهری متناسب تر و از نظر زیبایی شناختی دلپذیرتر ایجاد می کند. افزایش طول تاج نیز ممکن است به عنوان بخشی از یک طرح درمان ترمیمی انجام شود تا ساختار دندانی مناسب برای قرار دادن روکش ها یا روکش های دندانی را فراهم کند. از این گاها جراحی لثه برای روکش نیاز خواهد بود.

افزایش-طول-تاج-دندان.jpg

جراحی لیفت لثه 

جراحی لیفت لثه که به عنوان کانتور لثه یا تغییر شکل لثه نیز شناخته می شود، یک درمان زیبایی است که برای بهبود ظاهر خط لثه انجام می شود. معمولاً برای درمان "لبخند لثه ای" یا خط ناهموار لثه از لیفت لثه استفاده می شود. در طول جراحی لثه بافت اضافی لثه با دقت برداشته یا تغییر شکل داده می‌شود تا خط لثه متعادل‌تر و متقارن‌تری ایجاد شود. جراحی لثه برای لبخمد زیبا تر یا لیفت لثه به نمایان شدن بیشتر سطح دندان کمک کند و زیبایی کلی لبخند را بهبود بخشد. جراحی لیفت لثه را می توان با استفاده از تکنیک های جراحی سنتی یا با کمک لیزر، بسته به مورد فردی و ترجیحات بیمار انجام داد. در جراحی لیفت لثه با لیزر بافت لثه توسط لیزر دندان پزشکی بدون درد و خونریزی برداشته می‌شود.

gum surgery1.jpg

جراحی اپیکواکتومی (Apicoectomy)

 اپیکواکتومی  یا جراحی ریشه دندان یکی از زیر شاخه های جراحی لثه است، که در دندانپزشکی نسبتاً رایج می‌باشد. در این جراحی انتهای ریشه دندان به همراه بخش‌هایی از بافت لثه عفونی اطراف آن برداشته می‌شود. این درمان در صورتی که به موقع و اصولی انجام شود می‌تواند دندان آسیب دیده را از کشیده شدن حفظ کند. 

در موارد نادری ممکن است بعد از عصب کشی، عفونت و التهاب در ناحیه تحت درمان باقی مانده باشد، در این شرایط از جراحی اپیکو استفاده می‌شود و محل عفونت والتهاب با عکس رادیو گرافی مشخص شده و سپس توسط متخصص جراحی لثه بقایای عفونت و التهاب برداشته می شود.

جراحی اپیکو.jpg

جراحی پیوند لثه 

جراحی پیوند لثه که به عنوان پیوند لثه یا جراحی پلاستیک پریودنتال نیز شناخته می شود، روشی است که برای درمان تحلیل لثه یا بهبود زیبایی خط لثه انجام می شود. تحلیل رفتن لثه زمانی اتفاق می‌افتد که بافت لثه از دندان جدا می‌شود و سطح ریشه دندان را در معرض دید قرار می‌دهد. این عارضه می تواند منجر به حساسیت دندان، افزایش خطر پوسیدگی دندان و به خطر افتادن زیبایی شناسی شود. در طی جراحی پیوند لثه، بافت لثه از ناحیه دیگری از دهان مانند کام یا بافت لثه مجاور گرفته می‌شود و به نواحی دارای تحلیل لثه پیوند زده می‌شود. بافت پیوندی به دقت در محل قرار می گیرد تا سطح ریشه دندان  در معرض دید را بپوشاند و ضخامت بافت لثه را بازیابی کند و ظاهر خط لثه را بهبود بخشد. جراحی پیوند لثه می تواند به محافظت از ریشه دندان، کاهش حساسیت، افزایش سلامت دهان و زیبایی لبخند کمک کند.
جراحی پیوند لثه چیست؟.jpg

مراحل جراحی لثه:

قبل از انجام هرگونه درمان و جراحی لثه گرفتن عکس رادیوگرافی لازم و ضروری است. دندان پزشک از روی عکس دندان ها محل عفونت را مشخص می‌کند و بسته به نوع عفونت و شرایط دندان و لثه مراجعه کننده به متخصص جراحی لثه ارجاع داده می‌شود.  
  1. بر اساس نوع جراحی لثه مراحل بیهوشی یا بی حسی موضعی انجام می‌شود.
  2. برشی کوچک در امتداد خط لثه و محلی که نیاز به درمان دارد ایجاد می‌شود.
  3. سپس لثه ها  به منظور دسترسی به ریشه های دندان و پاکسازی هر گونه عفونت و پلاک از دندان جدا می‌شوند.
  4. پس از پاکسازی عمقی محل تحت درمان  متخصص جراحی لثه می تواند روشهای دیگری مانند تغییر شکل لثه، بازسازی استخوان یا سایر روشهای برنامه ریزی شده را انجام دهد.
  5. سپس ناحیه تحت درمان جهت جلوگیری از خونریزی  بخیه زده می‌شود و بنا بر شرایط بیمار 7 تا 10 روز بعد از جراحی بخیه ها باز می‌گردد.


علت جراحی لثه.png

جراحی لثه با لیزر:

جراحی لثه یکی از درمان هایی است که همواره با نگرانی مراجعین همراه است، به دلیل حساسیت بافت لثه بسیاری از افراد به دنبال درمان تحلیل لثه بدون جراحی یا درمان های کم تهاجمی برای جراحی لثه هستند. ازاین رو جراحی لثه با لیزر یکی از پیشنهاد هایی است که برای درمان لثه ارائه می‌شود. جراحی لثه با لیزر، همچنین به عنوان درمان پریودنتال با کمک لیزر (LAPT) نیز شناخته می شود، یک جایگزین کم تهاجمی برای جراحی لثه است. در جراحی لثه با لیزر مراحل جراحی لثه با دقت بیشتر و حداقل درد، خونریزی و ناراحتی استفاده می‌شود.
لیزر دندان پزشکی.png

جهت کسب اطلاعات بیشتر مطلب جراحی لثه با لیزر را مطالعه نمایید.


جراحی لثه با لیزر چگونه است؟

شایان ذکر است که مراحل جراحی لثه با لیزر ممکن است بسته به برنامه درمانی هر فرد و نظر متخصص جراحی لثه متفاوت باشد. 

  • بی حسی لثه با لیزر: 

 قبل از شروع درمان، پریودنتیست از بی حسی موضعی برای بی حس کردن ناحیه تحت درمان استفاده می کند. برای کاهش درد و سوزش هنگام تزریق آمپول بی حسی نیزمی‌توان با استفاده از تابش اشعه های لیزر، ناحیه تحت درمان را بی حس کرده و در نتیجه فرد هیچ گونه درد و سوزشی احساس نخواهد کرد. و بی حسی عمیق تر خواهد بود.

  • آماده سازی جهت جراحی لثه با لیزر:

 متخصص جراحی لثه با تنظیمات دستگاه لیزر از لیزر دندان پزشکی برای دسترسی به ناحیه تحت درمان و بافت لثه مد نظر استفاده می کند. لیزر دندان پزشکی یک پرتو متمرکز از نور ساطع می کند که بافت لثه را از بین می برد یا به آن شکل می دهد. و با توجه به شرایط هر فرد و درمان مورد نیاز اقدام به جراحی می‌شود.

  • بهبود بافت لثه با لیزر: 

لیزر دندان پزشکی، رگ های خونی را در حین برداشتن یا تغییر شکل بافت لثه، سوزانده و خونریزی را به حداقل می رساند. علاوه براین با تحریک عروق خونی و اعصاب ناحیه‌ای به بهبود سریعتر بافت لثه و عوارض جراحی لثه کمک می کند.

لیفت لثه با لیزر.jpg

عفونت بعد از جراحی لثه:

یک تا دوهفته بعد از جراحی لثه بسته به شرایط لثه و شرایط هر فرد و نوع جراحی لثه ای که انجام شده است فرد باید به متخصص جراحی لثه مراجعه نماید، تا نتایج درمان بررسی گردد. طی این مدت دوران نقاهت افراد متفاوت خواهد بود اما می‌توانید جهت کاهش درد از مسکن و آنتی بیوتیک تحت نظر دندان پزشاستفاده نمایید. علاوه بر این استفاده از لیزر دندان پزشکی در کاهش درد بعد از جراحی لثه  نیز بسیار موثر خواهد بود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر مطلب  "مراقبت های لازم پس از درمان جراحی لثه " را مطالعه نمایید.

متخصص جراحی لثه (پریودنتیست):

یکی از مهم ترین رکن های جراحی لثه انتخاب متخصص پریو یا جراحی لثه میباشد. چرا که جراحی لثه جزو درمان های حساس دندان پزشکی بود و متخصص پریودنتیست پس از دوره عمومی دندانپزشکی 3 تا 4 سال دیگر به صورت حرفه‌ای و تخصصی آموزش‌های لازم جهت تشخیص، پیشگیری و درمان مشکلات لثه را پشت سر می‌گذراند. و با شناخت کامل آناتومی فک و دهان و لثه ها بدون عوارض جراحی انجام می‌شود.

دکتر-مهرنوش-رضوان.jpg

دکتر مهرنوش رضوان

دکتر-شهرزاد-شاه-بیگ.jpg

دکتر شهرزاد شاه بیگ 

هزینه جراحی لثه:

یکی از فاکتورهای مهم و تاثیر گذار در برآورد هزینه جراحی لثه، جراحی توسط متخصص جراحی لثه است، چراکه دندان پزشک متخصص با توجه به تکنیک های خاص که برای شرایط پیچده و دندان های پیچیده به کار میگیرد، هزینه بیشتری نسبت به دندان پزشک عمومی دریافت میکند. علاوه بر این نوع جراحی لثه مورد نیاز، محل تحت درمان و جراحی لثه با لیزر نیز از عوامل موثر در براورد هزینه جراحی می‌باشد. 

Full Text (Visit).png

مطالب مرتبط

گروه درمانهای جراحی لثه


مواردی که پس از درمان جراحی لثه باید رعایت شوند

(مراقبتهای پس از درمان)

علت آبسه دندان چیست؟ روش‌های پیشگیری و درمان موثر

علت آبسه دندان چیست؟ روش‌های پیشگیری و درمان موثر


جراحی تخصصی لثه در کلینیک دندانپزشکی دریای نور

جراحی تخصصی لثه در کلینیک دندانپزشکی دریای نور

سمانه تفرشی

علت خونریزی لثه

علت خونریزی لثه


جراحی لثه با لیزر

جراحی لثه با لیزر


مستندات آموزشی درد و وضعیتهای اورژانسی

مستندات آموزشی درد و وضعیتهای اورژانسی

پزشکان کلینیک دریای نور که که درمان جراحی لثه را انجام میدهند:

دکتر مهرنوش رضوان

دکتر مهرنوش رضوان

دکتر شهرزاد شاه بیگ

دکتر شهرزاد شاه بیگ


با سلام و خسته نباشید من تحلیل لثه دارم یک بار هم پیوند لثه انجام داده که موفق نبود چه کار باید انجام دهم


سلام خسته نباشید .بعضی وقت ها لثه‌هام قرمز و ملتهب میشه و بعضی وقت ها التهاب از بین میره.زمانی که بیمار بشم یا پریود که میشم لثه هام ملتهب میشه . دوز اول واکسن کرونا رو بایدبزنم میخواستم بدونم مشکلی نداره که واکسن رو بزنم


سلام من دو هفته ى پيش جراحى لثه داشتم براى ايمپلنت الان بخيه لثه رو كشيدم ميتونم واكسن بزنم تداخل نداره خطرناك نيست براي سلامتيم سركننده با واكسن خطرناك نيست؟


اگر لثه.ابسه کند چه انتی بیوتیک بخوریم ابیه درمان می شود


سلام من لثه درد شدید دارم و 3 روزه واکسن سینوفارم زدم . لثه دردم هم فقط با پروفن خوردن اروم میشه میتونم بخورم ؟؟ و اینکه میتونم قطره دنتول بریزم روش اشکال نداره ؟


سلام من دندان عفونت کرده و آموکسی سیلین مصرف میکنم آیا میتوانم برم و واکسن کرونا بزنم یا باید صبر کنم تا مصرفم تمام شود؟یا بعد از چند روز قطع مصرف آموکسی سیلین به انجام واکسن اقدام کنم ممنون


لثه بین دو دندان آسیاب سمت چپ پایین دهانم کمی‌ خورده شده و از بین رفته است و موقع غذا خوردن غذا بین این دو دندان میرود و شدیدا مرا اذیت می‌‌کند چه دارو و پمادی برای ترمیم این لثه در داروخانه‌ها وجود دارد؟


سلام جناب دکتر . توی یه مطب دندان پزشکی که برای رفع مشکل دندونهام رفته بودم دکتر چند بار در مورد عملی به نام دیستال وج صحبت میکرد هر چند سوال هم کردم آخرش متوجه نشدم یعنی چی و چکار میخواد بکنه . ممنون میشم برام توضیح بدید که دیستال وج چی هست ؟ متشکرم


سلام وقت بخیر.ببخشید من چند مدتی هست خون ریزی لثه دارم بعضی موقع ها هست چند ماه خون ریزی نداره بعدش میبنی دوباره شروع میشه بعدش هر وقت شیرینی میخورم اینجوری میشه فقط فک بالام هستش و دوتا دندون اینجوری خون ریزی میکنه توروخدا کمک کنید


سلام . دوماه پیش دندون 6 م رو کشیدم اما جاش خوب نمی شد بعدا عفونت کرد کارم به جراحی لثه رسید. ایا خوردن داروی پوکی استخوان می تونه در این مورد مشکل ساز شده باشه؟ دارویی مثل زاویترول


سلام روزتون بخیر لثه هام ورم کردن وقرمزشدن وبعضی وقتا دچار خونریزی میشه به خاطر کرونا میترسم برم دکتر لطفا راهنماییم کنید ممنونم.


سلام من ١١ سال دارم و الان لثه ام ابسه زده و اون عفونت کرده الان باید چه کار کنم؟و اینکه می تونم با روش های خانگی ان را درمان کنم؟


سلام وقت بخیر ایا برای مشاوره لثه نیاز به عکس دندان هست؟


سلام به علت شیوع ویروس کرونا یکسال اقدام به جرم گیری دندان نکردم و همین خاطر باعث تحلیل لثه شد با این حساب چه روشی پیشنهاد میکنید،لیفت یا جراحی لثه(پیوند بافت سقف دهان به لثه) ممنون


سلام فرق لیفت لثه با روش پیوند لثه چیه و کدوم بهتره با تشکر


سلام من فک پایینم سمت راست دو ندان اخر بین این دو دندان یک گوشت یا لثه بیرون امده و خیلی درد می کنه و نمی توانم درد ان را تحمل کنم و جز ریختن‌ ژلفن رو ی رندانم ان را آرم نمی کند


سلام خسته نباشید ۳و۴ ماهی هست بد بوی دهان دارم به خاطره کرونا هم نمبشه بیرون رفت نمیدونم چیکارکنم مسواک هم میزنم حتی تو اینترنت نوشته بود قرص متر نیدازل بخورید خوردم ولی افاق نکرد نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید


سلام اقای دکتر خسته نباشید بیش از ۵ سال ورم لثه دارم همرا با خونریزی و درد اگه راه حل خانگی دارد ک مطرح کنید اگه صلاح میدونید مراجعه کنم مطب شما


آقای دکتر سلام. من مشکل لبخند لثه ای دارم. که چندین متخصص برای رفع مشکل پیشنهاد جراحی فک را دادن. می خواستم بپرسم رنج قیمت جراحی فک توسط شما چقدر است. کمترین و بیشترین قیمت. ممنونم.


بعد از جراحی لثه چه مدت طول می کشد که بتوانیم روکش انجام دهیم؟

نظرات کاربران

نیما 22 خرداد 1401
من لثه هام به خاطر مصرف سیگار تیره شده میتونم با لیزر درمانش کنم؟
با عرض سلام و ادب خدمت شما، ابتدا باید علت تیرگی لثه های شما مشخص گردد، در صورت نبود عارضه و علل دیگری، میتوان با تابندن اشعه های کم توان لیزر به ناحیه مورد تیرگی لثه را از بین برده و در طی درمان به دلیل سطحی بودن و کم توان بودن اشعه های لیزر درد و عارضه ای برای فرد ایجاد نمیشود.


نیما 22 خرداد 1401
عالی ممنون

خانم اکبری 9 شهریور 1401
من پنج سال قبل روی یک چهارم فک جراحی لثه انجام دادم که تجربه ای بسیار دردناک و سخت بود. به طور کلی از نظر ژنتیکی لثه های حساسی دارم و همیشه هنگام مسواک زدن کمی درد و خونریزی را تجربه می کنم. اما اخیرا در همان قسمت که قبلا جراحی شده بود تورم و سستی لثه دارم و حتی سه تا از دندان هایم در همان ناحیه کمی حالت لق پیدا کرده اند. بار آخری که برای چکاپ به دندانپزشک عمومی مراجعه کردم گفتند که احتمالا استخوان فک در این ناحیه تحلیل رفته است. اکنون بسیار نگران دندان های این بخش هستم ولی به خاطر ترس از درد جراحی لثه در مراجعه به متخصص تعلل می کنم. آیا متخصصان شما می توانند جهت حفظ دندان هایم کمکم کنند؟ آیا می توان روی همان ناحیه جراحی لثه ی مجدد انجام داد؟
با عرض سلام و احترام خدمت شما، بله این امکان وجود دارد که با جراحی لثه و یا در صورت نیاز با پیوند استخوان از تحلیل استخوان و لثه جلوگیری کرده و دندان های شما حفظ گردد. تشخیص نوع درمان  و اینکه تا چه حد با جراحی لثه می توان سلامت لثه و دندان ها را حفظ کرد به نظر متخصص جراحی لثه بستگی دارد. برای جلوگیری و یا درمان تحلیل استخوان نیز طبق نظر متخصصص جراحی فک و صورت و شرایط استخوان فک شما، از درمان پیوند استخوان استفاده می گردد. جهت بر طرف کردن ترس شما و درد احتمالی می توانید از دستگاه لیزر استفاده نمایید، قبل از تزریق بی حسی  اشعه های کم توان لیزر تابانده شده و محل تحت درمان کامل بی حس شده و بعد از درمان نیز جهت کاهش درد و عوارض بعد از جراحی و درمان لیزر تابانده می شود. علاوه بر این درمان و جراحی توسط متخصص در کوتاه ترین زمان و با کمترین درد و عوارض صورت می گیرد.


آرزو 28 تیر 1402
سلام خسته نباشید ، من دندان پایین،شماره 2 و 1 از پشت دندان لثه ام تحلیل رفته به چندتا پزشک متخصص لثه رفتم میگن پشت دندان که تحلیل رفته ما نمیتونیم کاری کنیم ، واقعا نمیشه؟
با عرض سلام و ادب خدمت شما، تحلیل لثه یکی از موارد شایع در بیماری های پریودنتال است، که در صورت عدم درمان عوارض جبران ناپذیری در بر خواهد داشت، اعم از از دست دادن دندان. در خصوص امکان درمان و نوع درمان باید عکس گرافی تهیه شود و نظر متخصص جراحی لثه در این امر موثر است، با تشخیص ایشان، جراحی لثه اعم جراحی تحلیل لثه ، فلپ لثه یا جراحی پیوند لثه صورت خواهد گرفت. این روش جراحی خاص به شدت و وسعت بیماری پریودنتال بستگی دارد و توسط پریودنتیست (متخصص جراحی لثه) بر اساس نیازهای فردی بیمار تعیین می شود. در جراحی لثه بافت آسیب دیده برداشته می‌شود، و بر حسب نوع درمان اعمال جراحی لثه انجام می‌گیرد.


مونا درخشنده 30 مهر 1402
شما جرم گیری لثه هم انجام میدید؟ بعد یک سوال داشتم جرم گیری لثه آسیب میزنه به لثه یا دندان؟ میترسم باعث لقی دندان بشه
با عرض سلام و ادب خدمت شما؛ بله جرم گیری لثه در کلینیک دندانپزشکی دریای نور انجام میشه. جرم گیری لثه یک درمان رایج دندانپزشکی است برای حذف پلاک، جرم و باکتری ها از سطح دندان ها و زیر خط لثه انجام می شود. جرم گیری لثه زمانی که توسط یک متخصص جراحی لثه انجام شود به لثه یا دندان آسیب نمی رساند.  جرمگیری لثه در واقع یک اقدام پیشگیرانه و درمانی ضروری برای حفظ سلامت دهان و دندان است. با از بین بردن پلاک و جرم، جرم گیری لثه به کاهش خطر بیماری لثه، التهاب لثه و پریودنتیت کمک می کند. بیماری لثه درمان نشده به طور بالقوه می تواند منجر به پوسیدگی و از دست دادن دندان شود بعد از جرم گیری لثه ممکن است کمی  ناراحتی یا حساسیت خفیف و یا درد در آن ناحیه را احساس شود، اما این عوارض موقتی است و باعث لقی و آسیب به دندان نمی شود. 

دیدگاه شما