×
آخرین بروز رسانی: 28 مرداد 1403

مقدمه

 درد دندان، یک عارضه شایع است، که این قدرت را دارد که زندگی روزمره ما را مختل کند. در حالی که اثرات آن به طور گسترده ای احساس می شود، علت دندان درد، همچنان پیچیده است و اغلب اشتباه درک می شود.  در این مقاله از کلینیک دندان پزشکی دریای نور با بررسی علت دندان درد، علت درد تمام دندانها و لثه و ... علل احتمالی انواع مختلف دندان درد و گزینه های درمانی را بیان می کنیم. چه به دنبال درک ناراحتی خود هستید و چه به دنبال افزایش دانش دندانپزشکی خود هستید، با ما همراه باشید تا چشم انداز متنوع ازعلل درد شدید دندان و درمان آن را بررسی کنیم. 

درد-شدید-دندان-کلینیک-دندانپزشکی-دریای-نور-min.jpg

شمای کلی علت درد تمام دندانها و لثه

دندان درد شدید دارم!

طبق تجربه ما در کلینیک دندانپزشکی دریای نور و مشورت با دندانپزشکان و متخصصان دندانپزشکی حاذق مجموعه، باید در پاسخ به سوال شما درخصوص "درد شدید دندان" بگوییم؛ اگر دچار درد شدید دندان شده اید، درک علت درد دندان اولین و مهمترین گام در پروسه ی درمان شما است. چرا که دندان درد می تواند ناشی از مسائل مختلفی باشد که هر کدام به رویکرد درمانی متفاوتی نیاز دارند. یکی از علل شایع درد شدید دندان پوسیدگی یا حفره های دندانی است، که زمانی رخ می دهد که باکتری های موجود، موجب فرسایش مینای محافظ دندان و پوسیدگی می‌شود؛ در مراحل اول پوسیدگی دندان، فرد ممکن است دچار حساسیت و التهاب در ناحیه دندان گردد، که رفته رفته با پیشروی پوسیدگی دندان طبعا فرد دچار دردهای شدید دندانی و علائم گسترده تری می‌گردد.

درمان سه سوته دندان درد-min.jpg

جراحی لثه با لیزر

15 نوع درد دندان و درمان آن:

بعضا بسیاری از افراد تنها بیان می‌کنند " دندان درد شدید دارم" و محل و نوع دقیق درد برای آنها مبهم است، چرا که درد خاصیت پخش شدن دارد و به اطراف محل اصلی درد، یا گوش و گلو نیز سرایت کرده و موجب حساسیت و ناراحتی در این نواحی می‌گردد. اما با مشخص کردن نوع درد و محل آن تشخیص علت درد دندان به مراتب راحت تر خواهد شد. برخی از علل شایع دندان درد عبارتند از:

1. حساسیت دندان به سرما و گرما:

حساسیت دندان که اغلب با تحلیل لثه یا فرسایش مینای دندان، ایجاد می‌شود و می‌تواند منجر به درد کوتاه مدت و لحظه‌ای دندان هنگام مصرف غذاهای سرد یا گرم شود. این نوع از درد دندان گاها پس از پرشدگی های عمیق پیش می‌آید که دندان نزدیک به عصب باشد، و چنانچه پرشدگی جدید باشد، ممکن است این حساسیت تا 2الی4 ماه ادامه داشته باشد، البته باید میزان درد و حساسیت دندان کاهش یابد. جهت رفع حساسیت دندان می‌توان طبق تجویز دندانپزشک از خمیر دندان ضد حساسیت، درمان های فلوراید (فلوراید تراپی) و سیلانت های دندانی، استفاده کرد و علاوه بر این و اجتناب از دمای شدید می تواند به مدیریت حساسیت دندان کمک کند.

 طولانی بودن درد دندان ممکن است، نشان از تحلیل لثه یا فرسایش مینای دندان باشد. در صورت  تداوم این حساسیت و درد دندان باید به دندان پزشک مراجعه کنید. تا پرشدگی و میزان آن را بررسی و در صورت نیاز اصلاح نماید.  و اگر پر شدگی دندان مربوط به قبل است و بر روی دندان عصب کشی شده قرار گرفته است، و شما دچار درد دندان عصب کشی شده شده‌اید، احتمال دارد دندان شما دچار پوسیدگی مجدد شده به درمان ریشه مجدد (ری اندو) نیاز داشته باشد.

2. درد مداوم و ضربان داردندان:

درد مداوم و درد شدید دندان ناشی از حفره‌ها، پوسیدگی دندان یا عفونت‌های دندانی است که بر پالپ دندان تأثیر می‌گذارند می‌توانند منجر به درد مداوم و ضربان‌دار دندان شوند. در این صورت اصطلاحا بیان می‌شود که دندان به عصب رسیده است، البته رویکردهای درمانی برای درد های مداوم دندان به شدت درد دندان  بستگی دارد. اگر دندان به شدت آسیب دیده باشد، ممکن است درمان شامل پر کردن دندان،درمان ریشه یا کشیدن دندان باشد. مدیریت عفونت، نیز همراه با رسیدگی به علت اصلی، بسیار مهم است.

علائم به عصب رسیدن دندان.jpg

3.درد کوتاه و لحظه ای دندان هنگام خوردن و آشامیدن مواد سرد و گرم:

درد کوتاه و لحظه‌ای دندان ممکن است ناشی از ایجاد پوسیدگی کوچکی در دندان باشد. که باید قبل از پیشرفت میزان پوسیدگی دندان، جهت ترمیم دندان و یا عصب کشی اقدام نمایید. چنانچه دندان شما قبلا درمان شده است، ممکن است پر کردگی قبلی دچار مشکل شده و نیاز به ترمیم مجدد داشته باشد، و اگر میزان پوسیدگی پیشرفت کرده و به اصطلاح دندان به عصب رسیده باشد، نیاز حتمی به درمان ریشه دندان وجود دارد. علاوه بر این فلوراید تراپی، استفاده مستمر از مسواک و نخ دندان، استفاده از نایت گارد در صورت دندان قروچه و مراجعه به دندان پزشک و متخصص جراحی لثه جهت رفع تحلیل لثه یا جرم گیری لثه از موارد پیشنهادی برای رفع حساسیت دندان می‌باشد.

4. درد دندان به مدت 10 تا 20 ثانیه پس از مصرف مواد غذایی سرد و شیرین:

تجربه درد دندان برای مدت کوتاهی (10 تا 20 ثانیه) پس از مصرف غذاهای سرد و شیرین نشان دهنده نوع خاصی از حساسیت دندان است که به "حساسیت بیش از حد عاج" معروف است. این درد دندان زمانی اتفاق می‌افتد که مینای محافظ  دندان در معرض آسیب قرار می‌گیرد؛ مصرف مواد سرد یا شیرین باعث ایجاد درد سریع و شدید می شود زیرا این محرک ها از طریق این لوله ها به اعصاب می رسند. فلوراید تراپی، استفاده از خمیردندان های ضد حساسیت، باندنیگ دندان تحت نظر دندان پزشک (متخصصان دندانپزشکی ممکن است از عوامل باندینگ برای مهر و موم کردن عاج در معرض و محافظت از انتهای عصب استفاده کنند.) بررسی سلامت دندان از نظر پوسیدگی و معاینه لثه ها توسط دندان پزشک از موارد اصلی جهت برطرف کردن درد حساسیت دندان است.

جلوگیری -از-پیشرفت-پوسیدگی-دندان_-.jpg

درمان پوسیدگی دندان | جلوگیری از پیشرفت پوسیدگی دندان

5. درد تیز و تیر کشنده دندان هنگام جویدن:

علت درد تیز و تیر کشنده در دندان ممکن است ناشی از پوسیدگی دندان، شکستگی یا ترک در دندان باشد ؛ علاوه براین آبسه دندان، اغلب به دلیل عفونت درمان نشده که به ریشه یا بافت های اطراف گسترش می یابد، می تواند باعث درد تیز و ضربانی شود که ممکن است به مرور زمان بدتر شود. از این رو درمان فوری برای جلوگیری از گسترش عفونت ضروری است. ممکن است برای از بین بردن عفونت و کاهش درد نیاز به ترمیم دندان، درمان ریشه یا در موارد شدید تر کشیدن دندان نیاز باشد.

 6. درد ضربانی دندان پس از مصرف مواد غذایی داغ: 

 تجربه درد ضربان دار دندان پس از مصرف غذای داغ می تواند نشان دهنده التهاب و عفونت  پالپ دندان (ریشه دندان) باشد. غذای داغ می تواند باعث انبساط مایعات در داخل دندان شود و در نتیجه باعث افزایش فشار روی انتهای عصب شده و احساس درد ضربان دار را ایجاد کند. معاینه کامل، ارزیابی بالینی و احتمالا تصویربرداری از دندان (اشعه ایکس) می تواند به تشخیص مشکل زمینه ای کمک کند. اگر درد ضربان دار دندان به دلیل آبسه دندان یا عفونت دندان باشد، درمان دندانپزشکی ممکن است شامل تخلیه آبسه، درمان ریشه دندان یا کشیدن دندان آسیب دیده باشد.  در صورت وجود عفونت ریشه، ممکن است برای کنترل و از بین بردن عفونت، آنتی بیوتیک تجویز شود.مسکن های بدون نسخه می توانند تسکین موقتی را تا زمانی که مشکل اصلی برطرف شود، ارائه دهند.

Whats App_Ver 1.jpg

7.درد شدید دندان همراه با فشار و تورم لثه:

درد شدید و دائمی دندان همراه با تورم و فشار لثه اغلب نشان دهنده عفونت یا آبسه دندانی است. این درد مداوم و اذیت کننده زمانی اتفاق می افتد که باکتری ها به پالپ دندان نفوذ می کنند و منجر به التهاب و تجمع چرک  در ریشه دندان می شود. افزایش فشار ناشی از عفونت دندان می تواند باعث درد، تورم و ناراحتی دندان شود. علاوه براین عفونت بافت اطراف استخوان فک نیز موجب درد شدید و مداوم دندان می‌باشد.  ابتدا باید تحت نظر دندان پزشک با مصرف آنتی بیوتیک عفونت و التهاب دندان را کاهش داده و سپس درمان مربوطه صورت گیرد. درمان آبسه دندان و التهاب ریشه دندان نیاز به درمان ریشه دارد. این کار منبع عفونت را از بین می برد و دندان را حفظ می کند. در صورت عدم امکان حفظ و نگهداری دندان، به ناچار باید جهت کشیدن دندان اقدام نمایید. 

جراحی لثه با لیزر-کلینیک دندانپزشکی دریای نور-min.jpg

8. درد گنگ دندان و احساس فشار در دندان های فوقانی فک بالا: 

درد ارجاعی ازعفونت های سینوسی از انواع درد های شایع دندان است که در فک بالا احساس می‌شود و موجب سردرگمی فرد می‌گردد. عفونت‌های سینوسی موجب فشار و درد دندان در فک بالا می‌شود، که به دلیل نزدیکی سینوس های ماگزیلاری (حفره های پر از هوا در استخوان گونه)  رخ می‌دهد. رسیدگی به درد دندان ارجاعی ناشی ازعفونت سینوسی شامل مدیریت عفونت سینوسی و کاهش ناراحتی مرتبط با آن است، اگر به عفونت سینوسی مشکوک هستید، برایدرمان مناسب با دندان پزشک و متخصص گوش و حلق و بینی مشورت کنید. مصرف آنتی بیوتیک، شستشوی بینی با محلول نمکی جهت پاکسازی مجرای بینی و قرار دادن کمپرس گرم روی صورت، استفاده از مسکن های بدون نسخه ، نوشیدن مقدار زیادی مایعات به رقیق شدن مخاط و افزایش تخلیه سینوس کمک می کند.

9. درد های ناحیه مفصل و عضلات فک که صبح ها احساس می‌شود:

 تجربه درد در مفاصل و عضلات فک به ویژه در صبح، اغلب با بیماری به نام اختلال مفصل گیجگاهی فکی (TMD) یا اختلال عملکرد مفصل فکی همراه است. این اختلال می تواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله فشردن یا ساییدن دندان ها در هنگام خواب (براکسیسم، دندان قروچه)، استرس، ناهماهنگی فک، یا التهاب مفصل گیجگاهی فکی باشد. مدیریت درد فک و مفاصل صبحگاهی شامل ترکیبی از شیوه های خودمراقبتی و درمان های دندانپزشکی است، اعم از استفاده از یک محافظ دهان سفارشی (نایت گارد)  هنگام خواب و تمرین تکنیک های کاهش استرس مانند تمرینات تمدد اعصاب، مدیتیشن، یا یوگا  و ..می تواند به کاهش اضطراب شما کمک کند.علاوه بر این با متخصص ارتودنسی  برای ارزیابی هم ترازی فک و بایت خود مشورت کنید. آنها می توانند گزینه های درمانی مناسبی مانند ارتودنسی را توصیه کنند.

  دندان قروچه چیست؟ 

دندان-قروچه 
10. احساس درد مداوم و بازه ای در فک، گلو و گوش: 
 تجربه درد مداوم و متناوب در فک، گلو و گوش می تواند نشان دهنده چندین بیماری زمینه ای باشد. اختلال مفصل گیجگاهی فکی (TMD)، عفونت هایی مانند التهاب لوزه یا عفونت گوش نیز می تواند منجر به درد ارجاعی در این نواحی شود. علاوه بر این ممکن است احساس این نوع درد همراه با سوزش گلو و درد در سایر نقاط و اعلائمی اعم از، درد، التهاب و عفونت درخود دندان عقل، دندان های مجاور یا فک و مشکل در بلع یا باز کردن دهان یا درد گلو ، گوش، سر و قسمت چپ یا راست صورت و گردن همراه باشد، که ناشی از درد دندان عقل است؛ در این شرایط بهتر است برای جلوگیری از آسیب ها و عوارض احتمالی اقدام به کشیدن و یا جراحی دندان عقل نمایید. چرا که علاوه بر درد و عفونت باعث آسیب به سایر دندان ها نیز می‌گردد.
کاربرد لیزر در جراحی دندان عقل_کلینیک دندانپزشکی دریای نور-min (1).jpg

12. شل یا کج شدن دندان به مرور زمان:

دندان ها ممکن است به تدریج به دلیل عوامل مختلفی کج یا نامرتب شوند. یکی از دلایل اصلی این عارضه ژنتیک است، زیرا ویژگی‌های دندانی می‌تواند ارثی باشد و افراد مستعد دندان‌هایی باشند، که کاملاً هم تراز نیستند. عاداتی مانند مکیدن شست، فشار دادن زبان، یا استفاده طولانی مدت از پستانک در دوران کودکی نیز می تواند بر روی هم تراز شدن دندان ها تأثیر بگذارد. 

علاوه بر این، از دست دادن زودهنگام دندان های شیری، عادات دهانی نامناسب، یا فضای ناکافی در فک به هنگام بیرون آمدن دندان های دائمی می تواند منجر به شلوغی و ناهماهنگی شود. ممکن است این عارضه به علت بیماری پریودنتال(بیماری لثه) و تورم و التهاب لثه باشد که منجر به لقی دندان می‌شود. خبر خوب این است که گزینه های درمانی مختلفی برای درمان دندان های کج وجود دارد. مداخلات ارتودنسی، مانند بریس ها یا ترازهای شفاف، جراحی لثه برای بهبود سلامت لثه ها به خفظ دندان و درمان لقی دندان کمک کند.

13. زخم دهان و دندان

زخم های دهان که معمولاً به عنوان آفت شناخته می شوند، ضایعات دردناکی هستند که می توانند در داخل دهان روی بافت های نرم مانند لثه، گونه ها و زبان ایجاد شوند. این زخم ها می توانند در اثر گاز گرفتن تصادفی، مسواک زدن تهاجمی، تغییرات هورمونی، استرس، اختلال در عملکرد سیستم ایمنی، کمبودهای غذایی خاص یا حتی شرایط پزشکی زمینه ای باشند. در حالی که زخم های دهان می توانند ناراحت کننده و تحریک کننده باشند، معمولاً دلیلی برای نگرانی عمده نیستند. 

درمان معمولاً شامل کرم‌ها یا ژل‌های موضعی بدون نسخه با خواص بی‌حسی باشد، چنانچه دلیل آفت دهان میکروب باشد استفاده از پرتو های کم توان لیزر می‌تواند باعث بهبودی سریع و از بین بردن علت ایجاد آفت باشد. چنانچه علت آفت موارد دیگری باشد استفاده از لیزر جهت کاهش درد، سوزش و التهاب موثر خواهد بود. اگر زخم ها ادامه داشته باشند، به طور غیرمعمول بزرگ باشند یا با علائم دیگری همراه باشند، برای تشخیص مناسب و برنامه درمانی مناسب، مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی توصیه می شود .

جراحی لثه توسط پریودنتیست -min.jpg

درمان آفت دهان با لیزر دندانپزشکی

14.درد ناشی از ترومای دندان:

 ضربه، مانند تصادف یا ساییدگی، بسته به میزان آسیب، می تواند انواع مختلفی از درد، از ناگهانی و شدید گرفته تا مبهم و طولانی را ایجاد کند. که درمان بر اساس شدت تروما متفاوت است. موارد جزئی ممکن است نیاز به نظارت داشته باشند، در حالی که آسیب‌های شدید ممکن است نیاز به جراحی دندان و  روش‌های ترمیمی و جایگیزینی مانند ایمپلنت‌های دندانی داشته باشند.

15. احساس درد در تمام فک، دهان و دندان ها:

تجربه درد گسترده ای که فک، دهان و دندان ها را در بر می گیرد می تواند از عوامل متعددی ناشی شود. اختلال مفصل گیجگاهی فکی (TMD) ( باعث اختلال در عملکرد مفصل فک و عضلات اطراف آن می‌شود)، عفونت دندان ها یا بیماری لثه نیز می تواند منجر به ناراحتی عمومی شود. علاوه بر این، دندان قروچه (براکسیسم) به دلیل استرس یا ناهماهنگی نیش می تواند منجر به درد در فک و ناحیه دهان شود. التهاب سینوس ها و هر نوع دردی می‌تواند باعث پخش شدن در کل دهان و احساس درد گسترده شود، به گونه ای که فرد بیان می‌کند:" کل دندان هایم درد می‌کنند و احساس می‌کنم دندان هایم لق شده اند"  درمان این درد گسترده بر اساس علت زمینه ای متفاوت است. برای تشخیص دقیق، مشاوره با یک متخصص دندانپزشکی ضروری است، و می‌تواند تمامی موارد ذکر شده و درمان های دندان پزشکی اعم از ترمیم دندان پوسیده، درمان ریشه، جراحی لثه و جراحی دندان و ... را شامل شود.

کاربرد-لیزر-در-دندانپزشکی-کلینیک-دندانپزشکی-دریای-نور-min.jpg

احساس سنگینی دندان:

احساس سنگینی دندان به حالتی گفته میشود که فرد احساس فشار از داخل دندان خود داشته باشد که این احساس سنگینی به دلایل مختلفی ایجاد میشود، ممکن است درمان های قبلی مانند ترمیم ،روکش یا ارتودنسی باعث ایجاد فشار و یا حس سنگینی شود. در موارد دیگر میتوان به وجود عفونت یا التهاب لثه اشاره کرد که میتواند باعث ایجاد این حس شود البته عفونت علائم دیگری ماننده قرمزی، تورم و درد را نیز به همراه دارند.

 از دلایل دیگر میتوان به دندان قروچه اشاره کرد دندان قروچه و ساییدن دندان ها به خصوص در خواب میتواند باعث سنگینی یا درد دندان شود که برای جلوگیری از دندان قروچه میتوانید از نایت گارد استفاده کنید

حساسیت مینای دندان میتواند حس سنگینی یا درد را برای فرد ایجاد کند حساسیت دندانی میتواند در اثر عوامل مختلفی ایجاد شود که یکی از این دلایل استفاده از خمیردندان یا دهانشویه سفید کننده است که استفاده زیاد از این محصولات باعث از بین رفتن مینای دندان میشود.

اگر این حس سنگینی مدت زیادی طول کشید بهتر است به دندانپزشک مراجعه کنید تا در صورت وجود مشکل جدی درمان لازم انجام شود.


سخن آخر:

 بدیهی است که درک دقیق از سلامت دندان بسیار مهم است، توجه داشته باشید، از حساسیت‌های جزئی دندان گرفته تا ناراحتی‌های بارزتر، بینش‌های به‌دست‌آمده از این مقاله شما را قادر می‌سازد تا تصمیمات آگاهانه‌ای بگیرید که به سلامت کلی دهان شما کمک می‌کند.

Vaght Dehi_Ver 1.jpg



کلینیک دندانپزشکی دریای نور
گروه تحقیقات
و پـژوهش‌های
دریــــای‌نـور
پسندیدم 393

نظرات کاربران

علیرضا تقی نژاد 17 آبان 1403
درود بر شما، من ده روز پیش دوتا از دندونای آسیابمو پر کردم، دکتر فرمودند نزدیک عصبه ولی نیاز به عصب کشی ندیدند، الان بعد از ده روز درد های خفیف و گاهی اوقات شدیدی تو کل فک دارم که جالب اینه دست راستم بلافاصله بعد درد فک و دندون چپم بی حس میشه و ضعف داره، به نظر شما چه کنم؟

با سلام و احترام خدمت شما همراه عزیز. درد دست راست و ضعف آن ارتباطی با دندان شما ندارد. اگر این فرایند پر کردن عمیق و نزدیک عصب بوده باشد ممکن است بهبودی شما تا یک ماه زمان ببرد.



اذین 7 آبان 1403
سلام من دندان جلوی 4 امم بالا ظاهر اش زرد شده بعد کنار لثه‌ام یکم رفته داخل قرمز شده بود یکم درد میکرد بهترشدن قرمزیش رفته اما الان دندان هامو که روی هم میزارم احساس میکنم سنگین هست‌ میترسم که بیفته میشه یه راهکار بهم بدین هزینه دندان پزشکی ام که زیاده

سلام خدمت شما. به نظر می‌رسد النهاب در لثه کنترل شده است. بهتر است چند روزی مایع دهان شویه و خمیردندان ضد حساسیت استفاده کنید و اگر برطرف نشد حتما به دندانپزشک مراجعه کنید تا از آسیب‌های احتمالی جلوگیری شود. در ضمن ویزیت و مشاوره در دریای نور به صورت رایگان انجام می‌شود.


بهار 5 آبان 1403
سلام من دندان 6 پایین پست و روکش کردم ولی بلند بود دکتر تراشیدش تا جایی که گفت اگر بازم بتراشم روکش میشکنه اما چون بازم بلند بود از دندان 6 بالا که قبلا عصب کشی شده بود تراشید الان وقتی دندانم میذارم روی هم احساس میکنم به دندان 6 بالا فشار میاد ( البته هنوز هم بلند دندانم)


سلام خدمت شما. امکان دارد همچنان دندان نیاز به تراش بیشتر داشته باشد. در نظر داشته باشید این فشار می‌تواند در دراز مدت منجر به آسیب به ساختار دندان شما شود. بهتر است مجددا به دندانپزشک مراجعه کنید.



امیرحسین امیربدری 23 مهر 1403
سلام . من چند روزی هست که دندون آسیاب سمت راستم خیلی درد میکنه و وقتی دندون بالایی هام رو میزارم روش درد میکنه انگار با چکش دارن میکوبن من چیکار کنم؟ راستی قبلا همین دندان رو دادم عصب کشی کنن ولی درد به عصب نرسیده بود و پر کرده دکتر
به احتمال زیاد دندان مجدد دچار پوسیدگی شده است اگر پوسیدگی به عصب رسیده باشد دندان نیاز به عصب کشی مجدد دارد. اما بهتر عکس گرافی تهیه کنید تا میزان پوسیدگی مشخص شود سپس اقدام به درمان کنید اگر پوسیدگی در قسمت تاج دندان باشد باید دندان ترمیم شود اگر هم پوسیدگی به ریشه دندان رسیده باشد نیاز به عصب کشی دندان دارید

مهران شهسوار 13 مهر 1403
من دندونم افتاده خیلی وقت خالی بعد الان یک هفته اصلا نه خواب دارم نه خوراک هرچی چرک خشک کن مسکن خوردم فاید نداره انقدر درد داره که به سرم زده خیلی درد باید چه کار کنم از چی اصلا دندون که افتاد باز الان جایی خالیش چرا درد بگیر انقدر
در این شرایط ممکن است ریشه دندان داخل لثه باقی مانده باشد وبه همین علت است که درد شدیدی را تجربه میکنید برای درمان این مشکل باید عکس گرافی تهیه کنید اگر دندان عفونی باشد باید آنتی بیوتیک مصرف کنید سپس اقدام کنید برای جراحی خارج کردن ریشه از داخل لثه.

زهرا 6 مهر 1403
دندون ۴ سمت چپم واسه کامپوزیت کج بود تراش خورده بعد کامپوزیت شده حالا هر چیزی بهش میخوره حس ساییدگی بهم میده خیلی اذیتم دندونای بالایی هم ک میخوره این حس شدید تر میشه چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنی
زمانی که دندان پیش از اندازه تراش میخورد مینای دندان از بین میرود و عصب دندان تحریک میشود دردی که الان تجربه میکند میتواند به این علت باشد. اما بهتر است حتما عکس گرافی تهیه کنید تا وضعیت عصب دندان مشخص شود.

اتنا علیپور 5 مهر 1403
سلام وقتتون بخیر.مدتیه که دندان های سمت چپم هم بالا و هم پایین و معمولا به طور همزمان درد میگیرن و بعد گذشت مدتی خود به خود خوب میشن.این حالاتم بیشتر پیش از خواب و پس از زدن مسواک رخ میده ولی گاهی هم بدون علت درد میگیرن.کلا حس میکنن مدتیه دندونام خیلی حساس شدن هم به غذای سرد و گرم و هم به ترشیجات و حتی زدن مسواک.اگرچه مرتب مسواک میزنم و از نخ دندان استفاده میکنم
این حالت معمولا زمانی برای دندان ایجاد میشود که دندان دچار حساسیت شده باشد. استفاده از خمیر دندان های سفید کننده و یا بعضی دهانشویه ها باعث ایجاد حساسیت میشود. در این موارد بهتر است ابتدا عکس گرافی تهیه کنید اگر دندان پوسیدگی تاج یا ریشه داشته باشد که باید رفع شود اگر پوسیدگی نداشت میتوانید کارهایی در جهت رفع حساسیت انجام دهید به طور مثال مقداری خمیر دندان ضد حساسیت را روی دندان بمالید و اجازه دهید چند دقیقه روی دندان بماند و سپس اقدام به شستن دندان کنید.

علی محمودابادی 27 شهریور 1403
سلام وقتتون بخیر من حدود ۶ماه هست که حس میکنم دندونام به خصوص بالایی ها زیر فشار هستن و این حس موقع بیدار شدن و به خصوص شبا وقتی دراز میکشم هست ی حالت سنگینی و درد روی گردنم هم هست و گاهی اوقات گوش سمت چپم هم درد میگیره پیش دکتر فک و صورت مراجعه کردم عکس برداری کردم گفت فکت یا دندونات مشکلی ندارن الان واقعا سردرگم شدم که پیش چه دکتری مراجعه کنم پیش دکتر مغزو اعصاب هم رفتم
با توجه به شرایطی که توضیح دادید به احتمال زیاد دچار دندان قروچه هستید به این معنی که هنگامی خواب هستید دندان های خود را محکم روی هم فشار میدهید یا دندان ها را بهم میسایید که این امر باعث میشود وقتی از خواب بیدار میشوید دچار دندان درد و فشار روی دندان خود می‌شوید. زمانی که این مشکل درمان نشود در طولانی مدت باعث آسیب فراوان به دندان ها میشود
راه حلی که برای این مشکل وجود دارد تهیه نایت گارد می‌باشد میتوانید برای اطلاع از نحوه استفاده نایت گارد مقاله دندان قروچه را مطاله کنید.


علی 29 مرداد 1403
سلام من دندون یکی مونده به اخر هر موقع به دندون بالاییش میخوره یه درد عجیب میگره میشه راهنمایی کنید
اگر دندان از قبل ترمیم یا عصب کشی شده باشد ممکن است مشکلی در درمان قبلی ایجاد شده باشد. ممکن است دندان دچار شکستگی یا ترک های ریز شده باشد که باعث ورود میکروب و باکتری ها به داخل دندان شده باشد.
حتی در ماوردی ممکن است دندان حساس شده باشد که این حساسیت میتواند باعث درد شود
اما برای بررسی دقیق این نوع درد ها حتما باید عکس گرافی تهیه کنید و به مراکز دندانپزشکی مراجعه کنید تا تشخیص و درمان دقیق انجام شود.


Sajad 28 مرداد 1403
سلام ببخشید من یک دندان که نزدیک به عصب بود رو ترمیم کردم دکتر گفت ۱ درصد احتمال رسیدن به عصب هست الان ۵ روز گذشته و احساس درد خفیفی در دندان دارم ولی به حدی نیست که آزارم بده و نزاره بخوابم ایا این درد تا مدتی طبیعیه یا نشانه رسیدن دندان به عصبه
زمانی که پوسیدگی دندان نزدیک به عصب باشد و ترمیم انجام شود معمولا بیمار دردهایی را تجربه خواهد که این درد ها در بعضی افراد خفیف و در بعضی افراد شدید هستند که معمولا تا دو هفته این درد ها طبیعی هستند و به مرور کاهش پیدا میکنند که این نشان دهنده بهبودی و نتیجه بخش بودن درمان است. اما اگر بعد از دو هفته درد شدید تر شد و دچار تورم یا التهاب شدید باید به دندانپزشک مراجعه کنید چون در این حالت ممکن است نیاز به عصب کشی پیدا کنید.


ستاره 30 تیر 1403
سلام روز بخیر، حدود سه سالی هست دوتا دندون پایینم (۱،۲) حالت استخوان درد دارد و درد ریشه ای نیست، تمام عکس هایی که طی این مدت هم گرفتم گفتن سالمه و حتی پوسیدگی نداره، اما یکسره درد می کند و چیزی که تو عکس می بینم خودم این هست که ریشه ها به سمت هم فشرده هستند اما دندانپزشکا می گن دندان ها سالمن، خیلی اذیتم یکسره درد استخوانی دارد. ممنون میشم اگر تجربه ای دارید راهنمایی کنید
برای بررسی این مشکل ابتدا باید مشخص شود درد شما چه نوع دردی است. ممکن است به فک یا چانه شما ضربه ای خورده باشد که باعث درد در استخوان دندان شده باشد. حتی در ماوردی ممکن است دندان شما حساس شده باشد که این درد را در انتهای دندان خود حس میکنید
اما برای بررسی بیشتر حتما باید توسط دندانپزشک معاینه بالینی شوید تا تشخیص دقیق داده شود.


سید 27 تیر 1403
سلام خسته نباشید من ی دندونی دارم پارسال عصب کشی و پرش کردم حالا در اومده یعنی بهش فشار میارم درد میگیره شدید شکستگی نداره و حفره ای هم ایجاد نشده فقط دندونو فشار میدم درد شدیدی حس میکنم چیکار باید کند
در بعضی موارد با گذشت زمان دندانی که عصب کشی شده باشد مجدد درد میگیرد که این میتواند دلایل مختلفی داشته باشد به طور مثال با گذشت زمان رشته های عصبی درون ریشه دندان میتوانند اتصالات و مسیرهای درون ریشه دندان را دوباره برقرار کنند و به طور ناخواسته مدارهای نامنظمی ایجاد کنند که درد را منتقل می‌کنند.
در این شرایط ممکن است بعد از گذشت چند سال از عصب کشی دندان، با یک محرک بیرونی و یا به صورت ناگهانی دردی ممتد و یا لحظه ای در دندان عصب کشی شده ایجاد شده و موجب احساس ناراحتی در فرد گردد.که این درد بیشتر هنگام غذا خوردن و فشار دادن دندان ها به یکدیگر ایجاد میشود .
اگر دندانی که دچار عصب کشی شده است به مرور زمان دچار ترک یا شکستگی شود، این ترک ها می توانند لایه های داخلی دندان را در معرض باکتری ها و مواد محرک قرار دهند که منجر به درد و ناراحتی می شود. چرا که با گذشت زمان، باکتری ها می توانند دوباره از طریق ترک ها، شکستگی ها یا حتی بافت ها و دندان های اطراف  وارد دندان شوند.
برای درمان  این درد باید عکس گرافی تهیه کنید و به متخصص درمان ریشه مراجعه کنید تا در صورت امکان دندان را مجدد عصب کشی کنید.


تینا 16 تیر 1403
من دندونم نزدیک به یه هفته هست که درد میکنه به گوشمم زده چندتا دکتر میگن باید بکشی بعضی هاهم‌میگن باید عصب کشی کنم دردش هم‌خیلیه و اصلا مکث نمیکنه بنظر شما باید کشیده بشه یا عصب کشی ؟
زمانی که درد دندان به سایر نقاط مانند سر و گردن یا گوش سرایت میکنن میتواند به چند دلیل باشد: زمانی که دندان دچار عفونت میشود یا پوسیدگی بیش از حد عمیق باشد که به ریشه دندان رسیده باشد درد دندان به سایر نقاط سرایت میکند. برای اینکه مشخص شود دندان عصب کشی شود یا کشیده شود باید همراه عکس گرافی به مراکز دندانپزشکی مراجعه کنید و پس از معاینه بالینی مشخص شود که چه درمانی باید انجام شود


نازنین 11 تیر 1403
سلام وقتتون بخیر ، من هفته پیش دندان ۴ فک بالا سمت چپ شکسته بود و ترمیم انجام دادم و درد خفیفی احساس میکردم که ظاهراً حساسیت بود و با مسکن خوب میشد اما با دندانم چیزی نمی‌خوردم ، دیروز هم دندان ۵ و ۶ فک بالا سمت چپ رو پر کردم و سه تا از دندان های ترمیم شده کنار هم هستند ، درد شدید هست و با برخورد به قطره ای آب با دمای متعادل ، خندیدن ، دست زدن به دندان و برخورد دندان ها به یکدیگر احساس میکنم دندان ۴ و ۵ فک بالا سمت چپ درد شدیدی میگیرد و دندان ۶ بالا سمت چپ هم درد می‌گیرد و با مسکن شدت درد تغییر نمیکند . پزشک به من پس از اتمام درمان گفتند دندان نزدیک به عصب بوده و در صورتی که درد شدیدی داشتید باید عصب کشی بشه و من درد دندان طوری هست که نمیتوانم به سمتی که دندان هایم ترمیم شده اند بخوابم و درد هنگام صبح تا بعد از ظهر شدید و هنگام شب کمی کمتر می شود اما بهبود نمی یابد . آیا حساسیت است یا باید درمان شود ؟
زمانی که دندان نزدیک به عصب باشد وترمیم انجام شود عصب آن ناحیه تحریک میشود که باعث درد شدید میشود اگر دندان به عصب رسیده باشد درد دندان شدیدتر میشود و ادامه دار خواهد بود اما اگر دندان به عصب نرسیده باشد و درمان ترمیم با موفقیت انجام شده باشد، درد کمتر میشود 
بهتر است یک هفته الی ده روز اقدام به عصب کشی نکنید تا روند درمان ادامه پیدا کند اگر درد شما کمتر شد احتایج به درمان عصب کشی ندارید اما اگر درد شدید تر شد  در این شرایط حتما پزشک خود را در جریان قرار دهید.


مرجان 1 تیر 1403
سلام من دندانم چند روزه وقتی فقط یه چیز گرم میخورم یه درد خفیف میگیره ایا به عصب رسیده الان؟ یا پوسیدگی سطحیه؟
زمانی که دندان شما به مواد غذایی گرم حساسیت دارند میتواند هم نشانه پوسیدگی دندان باشد هم نشانه به عصب رسیدن دندان. زمانی که پوسیدگی به ریشه دندان میرسد علائم دیگری مانند: درد دندان هنگام جویدن غذا، دردهای ناگهانی وتیز راه نیز به همراه دارد.  برای تشخیص این امر حتما باید عکس گرافی تهیه کنید تا میزان پوسیدگی مشخص شود که آیا این پوسیدگی به ریشه دندان رسیده است یا خیر

نگین 29 خرداد 1403
سلام وقت بخیر. دندان نیش پایین من گاهی خیلی درد میکنه و این درد دو سه روز طول میکشه و دوباره خوب میشه و بعد از چند مدت دوباره درد میکنه. رفتم پیش متخصص عکس گرفتن از دندونم و گفتن که دندونت هم ظاهرش سالمه و هم تو عکس مشکلی نیست. اون یکی دندونامم مشکلی ندارن. میخواستم بپرسم آخه این درد علتش از چیه؟
ممکن است علت درد شما به دلیل حساسیت دندان و لثه شما باشد که میتواند به دلیل نادرست مسواک زدن باشد باید از خمیردندان ضد حساسیت استفاده کنید بدین صورت که خمیر دندان را به دندان مربوطه بمالید و بالافاصله ابکشی نکنید اجازه دهید چند دقیقه روی دندان شما بماند. اگر حساسیتی وجود داشته باشد به مرور از بین میرود


پارمیدا سینایی 11 خرداد 1403
سلام وقت بخیر من چند روزی هست دچار درد همزمان دندان های بالا و پایین شدم (احساس میکنم کل دندون هام دزد میکنه) این دزد خصوصا بعد از خوردن چیز های سرد و داغ شدید تر میشه خودم احساس میکنم از استرس باشه و خیلی میترسم که با زفتن به دندانپزشکی مشکلم حل نشه و درد همراهم بمونه
حساسیت دندان به سرما و گرما به دلیل پوسیدگی دندان رخ میدهد. معمولا درد دندان به سایر دندان ها هم سرایت میکند به همین دلیل است که در همه دندان های خود احساس درد دارید. باید حتما عکس گرافی تهیه کنید تا میزان پوسیدگی ها مشخص شود و مشکل برطرف شود


چچ 1 خرداد 1403
سلام من دندون یکی مونده به اخری بالا سمت چپ‌ هر وقت فشارش میدم به شدت درد میگیره یا وقای غذا میخورم درد میگیره این درد همیشگی نیس بعضی وقتا تا چند روز هست ولی بقیه روزا دیگ نیس چه مشکلی داره دندونم؟
این درد ها معمولا به دلیل وجود عفونت درریشه های دندان است. گاهی اوقات این دردها نشان دهنده پوسیدگی های عمیقی است که به عصب رسیده است که  ابتدا عکس گرافی تهیه کنید تا میزان پوسیدگی ها مشخص شود. اگر پوسیدگی به ریشه دندان رسیده باشد که باید درمان عصب کشی انجام شود. اگر پوسیدگی در تاج دندان باشد، تاج دندان ترمیم میشود.


زهرا 27 اردیبهشت 1403
سلام خسته نباشین، اگه دندون یکباره تیر بکشه با این که چیزی قبلش نخوردم، طبیعیه یا باید به دندانپزشک مراجعه کنم؟ 
 این نوع درد میتواند نشان دهنده پوسیدگی دندان باشد و این حسی که شما تجربه میکنید نشان دهنده حساسیت دندان باشد بهتر است هر چه سریعتر به دندانپزشکی مراجعه کنید تا در مراحل اولیه پوسیدگی دندان مشکل ‌و علت درد برطرف شود


Mahi 26 اردیبهشت 1403
سلام وقت بخیر ، (چند ماه قبل دندان عقل جراحی شده و کشیده شده )بعد از چند وقت دندان آخر سمت راست بالا درد میکرد و به دکتر مراجعه کردم ایشان گفتند هنوز مشکل به عصب نرسیده و بهتره که به نوعی ته بندی انجام بدیم تا شاید درد بر طرف بشه چند وقتی گذشت ولی هنوز هم دندان درد میکرد و با سمت راست نمیشد چیزی خورد . دو هفته پیش دوباره به دکتر مراجعه کردم و اینبار ایشان تصمیم گرفتن عصب کشی رو انجام بدن و بعد از یک هفته پانسمان و برداشتن و دندان را پر کردند اما همچنان دردی به طور مداوم وجود دارد و نمیتونم با این طرف چیزی بخورم . دندان حتی زمانی که دکتر میخواست بعد از عصب کشی پر کند هم درد داشت . همچنین با فشار دادن روی هم دندان ها (قراردادن دندان ها روی هم حتی) یا فشار مستقیم به دندانی که پر شده هم درد زیادی داره . دندان به سرما و گرما هم حساسه و همچین حس میکنم یکم عفونت هم ممکنه داشته باشه . به نظر شما راه حل چیه . خسته شدم از درد مداومی که داره ... 
 درد بعد از عصب کشی طبیعی است اما اگر این درد روبه بهبودی نرفت میتواند به چند دلیل مختلف باشد : احتمال اینکه عفونت همچنان در ریشه دندان شما باقی مانده باشد بسیار زیاد است.به این معنی که عصب کشی به طور کامل انجام نشده و ممکن است عفونت به طور کامل از ریشه دندان خارج نشده باشد به همین علت باعث درد شدید میشود حتی در مواردی این عفونت از دندان به بخش های مختلف لثه و استخوان فک هم سرایت میکند که باعث تشدید میشود اگر درد شما روبه بهبودی نرفت باید برای بررسی دقیق تر درد به مراکز دندانپزشکی مراجعه کنید تا وضعیت ریشه دندان بررسی شود


M 16 اردیبهشت 1403
سلام وقتتون بخیر من احساس درد در گوش و دندان های سمت چپم داشتم بخصوص یکی دوتاش. یکماه پیش هم دوتا دندان عقل کشیدم به دندانپزشک مراجعه کردم و عکس هم گرفتم از دندان‌هام ولی دندانپزشکم گفتن دندان ها مشکلی نداره فقط یک دندان پوسیدگیِ خیلی جزئی داره که قابل چشم پوشیه زیاد نیست. پزشک عمومی گفتن گوشم عفونت داره. الان هنوز نه درد گوشم خوب شده و نه درد دندان. این دندان درد سمت چپ هست و مبهمه ولی یک یا دوتا دندان هست که بیشتر درد میکنه و تیر میکشه و به آب داغ و سرد حساسه باهاش بدتر میشه. چیکار باید بکنم؟
اگر دندان شما عفونی شده باشد در مرحله اول باید عفونت موجود برطرف شود. طبق صحبت شما دندان به سرما و گرما حساس است و این میتواند نشان دهنده به عصب رسیدن دندان یا پوسیدگی عمیق باشد.
بهتر است ابتدا اقدام به رفع عفونت کنید که در این واقع پزشک انتی بیوتیک تجویز میکند بعد از رفع عفونت باید عکس برداری دقیق از دندان ها صورت گیرد تا در صورت وجود پوسیدگی عمیق یا در شرایط به عصب رسیدن دندان درمان لازم صورت گیرد.


حدیث 28 فروردین 1403
سلام وقت بخیر ببخشید من چند مدت پیش یکی از دندونام موقع غذا خوردن درد گرفت رفتم عکس گرفتم گفت هفت تا از دندونام پوسیده و نزدیک به عصبه و‌من چهارتاشو ک از همه پوسیده تر بود‌ اندو‌و‌ترمیم کردم اما سه تاش مونده و‌چون یه امتحان خیلی مهم دارم دوهفته دیگ‌اصلااا وقت ندارم برم‌واسه درست کردن سه تای دیگه خیلی خیلی استرس دارم ممکنه ناگهانی درد بگیرن؟الان درد ندارن و اینکه اگ درد گرفت روز امتحان باید چیکار کنم خواهش میکنم راهنماییم کنین ممنون



فاطمه 25 فروردین 1403
سلام وقتتون بخیر من چند روز پیش دندون شیش سمت راست بالامو عقب کشی و ترمیم کردم بعد الان دندون شیش پایینم وقتی دندونامو به هم فشار میدم درد میگیره یه درد محو و حس سنگینی میکنم علتش چیه؟
درد بعد از عصب‌کشی و ترمیم به مدت یک هفته الی ده روز طبیعی است. و به مرور این درد از بین میرود اما اگر درد برطرف نشد ممکن است به دلیل عفونت دندان باشد. درد ایجاد شده بین دندان ها میچرخد و شما حس میکنید درد اصلی برای دندان پایینی شما است. اما ارتباطی بین عصب‌کشی دندان شش بالا و پایین وجود ندارد. ممکن است دندان پایین هم پوسیدگی داشته باشد که باید با استفاده از عکس گرافی و مراجعه به دندانپزشکی مشکل برطرف شود.


M 26 اسفند 1402
سلام خسته نباشید دندون چهار و پنچ بالا سمت راست عصب کشی کردم اما الان بین همون دندونا درد میگیره بعضی وقتا حس میکنم از همون دندونام سرم و استخوان صورتم درد مبهمی میگیره
درد بعد از عصب کشی تا چند وقت طبیعی است و به مرور زمان روبه بهبودی میرود اما اگر میزان درد افزایش پیدا کرد  به طور کلی درد بعد از عصب کشی به چند دلیل است: ممکن است تمام عفونت موجود به طور کامل  از کانال ها پاکسازی نشده باشد که این موضوع باعث افزایش درد میشود. موضع دیگری که باعث درد میشود التهاب و عفونت لثه است، ممکن است هنگام عصب کشی بافت وعصب های مجاور هم ملتهب شده باشند که میتواند باعث درد شود. اما برای تشخیص درست باید با عکس گرافی به پزشک خود مراجعه کنید تا علت اصلی درد مشخص و درمان شود.

مرتضی شفیعخانی 2 اسفند 1402
سلام وقت بخیر. چند وقت پیش دندان عقل پایین سمت راست رو کشیدم الان به مدت یک هفته است دندونهای جلویی پایین یه درد مبهم عجیبی دارن بعضی وقتها هم دندوندهای بغلیشون شروع می کنه به درد گرفتن ولی مشخصه از خود دندان نیست و یه درد نا مشخصی هست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مشکل از چی هست و راه حلش چی هست؟ تشکر
تجربه درد در همه دندان‌ها پس از جراحی دندان عقل معمولاً ارتباط مستقیمی با خود کشیدن ندارد. در اینجابه چند دلیل  برای این پدیده میپردازیم:
درد عضلانی و ناراحتی فک: جراحی دندان عقل اغلب مستلزم باز نگه داشتن دهان برای مدت طولانی است. این می تواند منجر به کشیدگی و درد در عضلات فک شود که می تواند باعث ایجاد درد در سایر دندان های دهان شود
درد ارجاع شده: گاهی اوقات، درد از محل جراحی می‌تواند به نواحی دیگر دهان سرایت کند و منجر به احساس درد در دندان‌های دیگر شود، حتی اگر آنها مستقیماً در فرآیند کشیدن نقش نداشته باشند. این درد به عنوان درد ارجاعی شناخته می شود و یک پدیده رایج در دندانپزشکی است
التهاب و روند بهبودی: پس از جراحی دندان عقل، التهاب بخشی طبیعی از روند بهبودی است. این التهاب می تواند فراتر از  محل جراحی باشد. و به طور بالقوه باعث ایجاد ناراحتی در دندان های مجاور شود.
مشکلات دندانی از قبل موجود: ممکن است مشکلاتی  مانند پوسیدگی دندان، بیماری لثه یا حساسیت دندانی، از قبل وجود داشته باشد، که به دلیل تمرکز بر سلامت دهان در طول دوره بهبودی، پس از جراحی دندان عقل بیشتر قابل توجه شود
پس از جراحی دندان عقل، ضروری است که هرگونه نگرانی یا علائم غیرعادی را با دندانپزشک یا جراح دهان خود در میان بگذارید. آنها می توانند وضعیت شما را ارزیابی کنند، راهنمایی های مناسب را ارائه دهند



علی وطنی 25 آذر 1402
سلام وقت بخیر من چند وقت پیش دندون ۲ بالا سمت راستم درد میگیرد مداوم و کم و حالت بی حسی داشت بعد از دو یا سه روز دردش قطع شد و ب دندون یک سرایت کرد و دقیقا همین مدل بعد از دو یا سه روز دوباره همون دندونم خوب شد و الان دندون یک بالا سمت چپم درد داره ب همین شکل با توجه به این ک گرافی گرفتم و پوسیدگی نداشته و اینکه کاپموزیت شده تموم دندونام
با عرض سلام و ادب خدمت شما،  درد مداوم اولیه و بی حسی بعدی که تجربه کردید  دلایل متفاوتی دارد، اعم از، تحریک اعصاب دندان، که ممکن است به دلیل عواملی مانند دندان قروچه، فشردن یا تغییر در تراز دندان ها، مشکل گیجگاهی فکی (TMJ)، بیماری یا عفونت لثه باشد. علاوه بر این درد در دندان های بالایی گاهی می تواند به دلیل مشکلات سینوسی و عفونت سینوس باشد. که موجب درد ارجاعی در دندان ها شود.


سعید 15 مهر 1402
با سلام و احترام خدمت شما فشار و سنگینی عجیب و خاصی بر روی سمت راست فک بالا دارم، که تا قسمت چشم هام هم میره، درد نداره، فقط فشار بر روی فک بالا میاره، سی تی اسکن هم دادم،متخصص گوش و حلق و بینی گفت که سینوزیت یا پولیپ ندارم، خواهشمند است راهنمایی کنید، واقعا دیگه خسته شدم
باعرض سلام و ادب خدمت شما، علائم شما که شامل فشار و سنگینی در اطراف چشم ها و فک بالا است  می‌تواند علل متفاوتی داشته باشد، می تواند به مسائل عصبی مرتبط باشد. یک متخصص مغز و اعصاب می تواند هر گونه بیماری عصبی را که ممکن است باعث این عارضه گردد را ارزیابی و تشخیص دهد.علاوه بر این می‌توانید با یک متخصص جراحی فک و صورت در نظر بگیرید. ممکن است علائم ذکر شده، ناشی از درد دندان، عارضه های ناشی از دندان عقل فک بالا، نزدیکی دندان عقل فک بالا به سینوس و یا عفونت و آسیب این دندان‌ها باشد. در این صورت با تهیه عکس گرافی، یا در صورت نیاز عکس تمام فک و تشخیص متخصص جراحی فک و صورت باید جهت درمان دندان یا جراحی دندان عقل اقدام نمایید.
توجه داشته باشید درچه زمان‌هایی علائمی که فرمودید رخ می‌هد و آن را با پزشک و یا دندانپزشک خود درمیان بگذارید؛ زمان وقوع فشار و سنگینی، کاری که در آن زمان انجام می‌دادید و هر جزئیات مرتبط دیگری را ثبت کنید. این اطلاعات می تواند در شناسایی الگوها یا محرک های ایجاد درد کمک کننده باشد. استرس و تنش، آلرژی های غذایی و یا آلرژی فصلی نیز از دیگر عوامل احتمالی هستد که بهتر است هنگام معاینه ذکر کنید.



حسین نمکی مشک آبادی 30 شهریور 1402
با سلام و‌خسته نباشین دو سه هفته ای میشه یکی از دندونای جلوم سمت پایین چپ به حالتی داره درد نیس ولی وقتی غذا میخورم انگاری زیرش خالیه ی حالت بی حسی به دندونم دست میده یه حالتیه ک‌ انگار سر شده باشه لطفا راهنماییم کنین دلیلش چی می‌تونه باشه ممنون
با عرض سلام و ادب خدمت شما، در خصوص حالت خاصی که شما حس می‌کنید، دلایل متفاوتی وجود دارد، در برخی موارد، حتی بدون احساس درد، و در مراحل اولیه پوسیدگی دندان (ایجاد حفره) می تواند باعث ایجاد احساس پوکی یا حساسیت در هنگام غذا خوردن شود. این احساس زمانی که ذرات غذا در ناحیه آسیب دیده به دام می افتند بیشتر قابل توجه است. از سوی دیگر بیماری لثه یا التهاب لثه می تواند باعث تحلیل لثه شود و ریشه دندان را در معرض دید قرار دهد، تغییرات درخلق وخو و احساسات نیز می تواند باعث ایجاد احساس بی حسی یا گزگز در دندان شود.توجه داشته باشید که  آسیب یا ضربه قبلی به دندان یا ناحیه اطراف نیز ممکن است منجر به احساس بی حسی یا سری در دندان آسیب دیده شود.مشکلات مفصل فک (مفصل گیجگاهی فکی) یا تنش عضلانی گاهی اوقات می تواند احساسات غیرعادی در دندان ها ایجاد کند. برای مشخص کردن علت دقیق علائم و تعیین درمان مناسب، ضروری است که با دندانپزشک مشورت کنید.



نگار 22 شهریور 1402
سلام اوقات بخیر من چند روزی گردن درد پیدا کردم و فکر کنم برای حرکت اشتباه یا کلا گرفتگی عضلات هستش ، ماساژ دادم گرم کردم با گردنبند بستمش ۳ روزه ولی شبا ک میخوابم اوکی ام صبح ک پامیشم دندونام همش بصورتی که یکم میذارمش رو هم از درد تیر میکشه کل دندونا بالا و پایینم . و تا نیم ساعت ۱ ساعت دردش حس میشه بعد دیگه اوکی میشه باز خوبه تا فردا صبحش .مشکل چیه؟ چرا اینطوری میشم؟ کلافم کرده !با عرض سلام و ادب خدمت شما، اغلب درد گردن و دندان ارتباطی ندارند، اما گاهی اوقات می توانند به هم مرتبط باشند. اگر چند روزی است که گردن درد را تجربه کرده اید، ممکن است عضله ای کشیده شده یا اسپاسم عضلانی داشته باشید که می تواند ناراحت کننده باشد؛ و این تنش عضلانی یا درد در گردن و فک می تواند منجر به درد ارجاعی در دندان ها شود و باعث ناراحتی موقت شما شود. این درد ارجاعی می تواند در صورتی اتفاق بیفتد که به دلیل گردن درد در حال فشردن یا ساییدن دندان های خود هستید یا اگر کشش عضلانی بر مفصل فک شما تأثیر بگذارد. در خصوص بررسی علت اصلی دندان درد توصیه می‌شود دندان ها معاینه شوند، تا اگر پوسیدگی و آسیبی در دندان های شما ایجاد شده باشد، درمان گردد. و اگر سابقه فشردن یا ساییدن دندان های خود (دندان قروچه)  را دارید، این عارضه نیز می تواند هم به گردن درد و هم به ناراحتی دندان مربوط باشد و موجب تشدید درد گردد. در این صورت با تجویز دندان پزشک می‌توانید از نایت گارد استفاده نمایید.


عباس ذکری 1 مرداد 1402
سلام وقت،حدود دوماه پیش فک بالا سمت راستم از دندان آسیای آخری درد شدید شروع شد ودرد هر روز به دندون های آسیای کناری هم سرایت میکرد،به دندانپزشکی مراجعه کردم و عکس opg تهیه کردم اما متوجه منبع درد نشدند و گفتند دلیل درد مبهمه ولی درد بعد از ده روز تموم شد بعد از گذشت حدودا یک ماه و نیم ایندفعه فک سمت چپ پایین درد گرفته و تیر میکشه تا مغز سرم،ولی ایندفعه بعد از ده روز هنوز درد آروم نشده و فقط با قرص ایبوپروفن آروم میشم دندان عقل نهفته افقی هم سمت چپ فک پایینیم دارم لطفاً راهنماییم کنید که دلیل دردم چیه
با عرض سلام و ادب خدمت شما، جهت تشخیص علت و منشا درد باید عکس گرافی تمام فک گرفته شود و تمامی دندان ها از جمله دندان های عقل مورد بررسی توسط دندان پزشک قرار گرفته و منشا درد مشخص شود، چرا که هر کدام از دندان ها می‌توانند دچار پوسیدگی و آسیب شده و دچار درد شوند، از طرفی به علت خاصیت پخش شدن درد فرد  متوجه منشا درد نخواهد شد. وجود دندان عقل نهفته افقی نیز علاوه بر تورم و التهاب در ناحیه اطراف خود و لثه‌ی اطراف دندان عقل موجب فشار و آسیب به دندان های اطراف نیز می‌گردد، از این رو توصیه می‌شود دندان عقل نهفته را با جراحی خارج کرده تا باعث عفونت سایر دندان ها نگردد.


احمد فریادی 29 تیر 1402
با سلام . من دندون هام با کوچک ترین استرس یا فشار عصبی به حدی درد میگیره که اصلا قابل تحمل نیست . یعنی انگار یا دندون سر جایش کج میشه به یه سمت. یا قد دندونم فک می کنی بیشتر میشه و به دندون پایین میخوره . یا هم به دندون کناری اینقد فشار میاره که دندون هام به هم میچسبن و حتی نخ دندان از لایه دندونام دیگه رد نمیشه . نه ابثه دارم نه علایم چرک . ولی تا الان ۶تا از دندون هامو همین جوری از دست دادم . (یکی از بالا و رو به رویش از پایین ) . نمی دونم دندون درد چه ربطی به استرس داره پ من باید چیکار کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
با عرض سلام و ادب خدمت شما، یکی از موارد شایعی که هنگام اضطراب، استرس و تنش برای افراد اتفاق می افتد، دندان قروچه و فشار و سایش دندان ها بر روی یک دیگر در شب و یا حتی فشار شدید دندان ها در طور روز است. که با تشدید اضطراب  رابطه ی مستقیم داشته و می‌تواند باعث آسیب گسترده در دندان ها، لثه و حتی استخوان فک گردد. عوارض احتمالی دندان قروچه دندان عبارت است؛ احساس خستگی در عضلات فک در هنگام بیدار شدن از خواب، دردهای شدید و طولانی مدت در فک و صورت، احساس خستگی و خواب آلودگی در طول روز، شکسته شدن غیر عادی قسمتی از دندان‌ها یا پریدگی لبه دندان‌ها، سر درد و گوش درد، لق شدن دندان‌، تورم و خونریزی لثه و متورم شدن فک پایین است. برای درمان و کنترل شرایط ایجاد شده در قدم اول کنترل عوامل تنش زا و در مرحله بعد مراجعه به دندان پزشک برای ساخت نایت گارد می‌باشد. استفاده از نایت گارد آسیب به دندان ها و ساختار دندان ها را به حداقل می‌رساند. علاوه بر این مراجعه به دندان پزشک برای چکاب منظم دندان و بررسی سلامت دندان ها، ریشه و ساختمان دندان، لثه و استخوان فک امری ضرروری است، تا در درصورت نیاز درمان لازم در مراحل اولیه آسیب انجام گیرد.


امیر محمد پرنده 23 تیر 1402
سلام من یکی از دندونا بالا سمت چپ وقتی دندان پایینی بهش بخوره دردمیگیره لثه بالای همون دندان باد کرده از سر شب اینجوری شد صب هم بعد از مدتی سیگار کشیده بودم علت چیه
با عرض سلام و ادب خدمت شما، تورم و التهاب گسترده در ناحیه لثه و دندان شما، و درد شدید دندان نشان از عفونت و پوسیدگی پالپ دندان دارد و نیاز قطعی به درمان ریشه وجود دارد، چرا که عدم درمان به موقع می‌تواند موجب آسیب گسترده به دندان و دندان های اطراف و از دست رفتن دندان می‌گردد.


دریانوش 22 تیر 1402
سلام وقتتون بخیر من شش روز که داخل دهنم زخم شده سقف دهنم وداخل لپم تا اینجا زیاد مشکل نداشتم تا اینکه الان سه روز شده دندون درد شدم تا به همین سنی که داشتم دندون درد نشدم خیلی بده الان دندونای قسمت راست صورت بالا وپایین لثه هام از داخل یه ذره حساس شده مور مور میکنه یه جوریه انگار زیر دندونام یه چیزیه دوست دارم بکنم دندونامو یا هم فشارشون بدم که دردش کم شه میشه بگید مشکل چیه؟! چی مصرف کنم خوب شه؟!
با عرض سلام و ادب خدمت شما، ایجاد آبسه، درد شدید و مقطعی نشانگر عفونت شدیددندان و پوسیدگی یک دندان یا چند دندان می‌باشد، از این رو باید با تهیه عکس گرافی به دندان پزشک مراجعه کرده و با تشخیص ایشان جهت درمان مورد نیاز اقدام نمایید، با توجه به شددت پوسیدگی و میزان آسیب وارده بر دندان درمان مورد نیاز مشخص می‌شود، ترمیم در صورت پوسیدگی کم و درمان ریشه در صورت آسیب گسترده به دندان و ریشه دندان و درگیری پالپ دندان انجام می‌گیرد.



سیمر 12 خرداد 1402
ممنون از نوشته خوب و کامتان

آفاق 10 خرداد 1402
سلام من 2 سال پیش ۴تا از دندان های جلوم دوتاشو عصبکشی کردم دوتاشو نکردم ولی همشو روکش کردم و الان یکیشون به درد افتاده و به سرما و گرما حساس شدن علت و درمانش چیه
با عرض سلام و ادب خدمت شما، ممکن است یکی از دندان ها  در زیر روکش دچار عفونت یا پوسیدگی شده و دردی که احساس می‌کنید به همین دلیل باشد. از طرفی ممکن است درد ناشی از عفونت یا پوسیدگی دندان های اطراف است که احساس می‌شود. با توجه به خاصیت پخش شدن درد، امکان تشخیص آن برای فرد وجود ندارد.  در هردو صورت باید عکس گرافی تهیه کرده و به دندان پزشک مراجعه نمایید، تا محل و منشا درد مشخص شود. چنانچه دندان روکش شده دچار عفونت باشد باید روکش دندان برداشته شده و بر حسب مقدار پوسیدگی درمان لازم اعم از ترمیم، پرکردن و یا درمان ریشه صورت میگیرد.چنانچه دندان های عصب کشی شده دچار عفونت گسترده شده باشد، نیاز به متخصص درمان ریشه جهت درمان ریشه مجدد (ری اندو) می‌باشد. در صورت آسیب دندان های اطراف نیز بر حسب میزان پوسیدگی ترمیم یا درمان ریشه (عصب کشی) انجام می‌شود.



مژگان 28 اردیبهشت 1402
سلام من دوسال پیش سه تا از دندونای آسیای فک پایین رو پر کردم حالا از انتها یه دردی میاد تا دندونای جلوییم هم حسش میکنم..بنظرتون امکان داره بخاطر دندون عقلم باشه؟ چون سه تایی که کنار همن پرشدن و درد تا دندونای جلو حس میشن
با عرض سلام وادب خدمت شما، دندان های پرشده نیز امکان دارد دچار پوسیدگی مجدد، عفونت و التهاب شود، که در این صورت نیاز حتمی به درمان خواهد داشت، چنانچه پوسیدگی سطحی باشد ترمیم و در عیر این صورت درمان ریشه نیاز خواهد بود. البته این امکان نیز وجود دارد که دندان عقل شما دچار پوسیدگی و عفونت شده و نیاز به جراحی و خارج کردن دارد. چرا که علاوه بر درد گسترده موجب عفونت و آسیب به دندان های اطراف می‌گردد. جهت تشخیص محل و منشا درد باید به دندان پزشک مراجعه نمایید، به علت خاصیت گسترش درد امکان تعیین محل دقیق درد توسط فرد دشوار می‌گردد.


حسین 10 اردیبهشت 1402
با سلام من دو تا دندان سمت راست یکی اسیاب و دیگری اخری سیاه شده و همین طور سمت چپ هم دو تا، تا حالا هم دکتر دندون پزشکی نرفتم مشکل از چی ،چیزای سرد و گرم یا شیرینی جات هم میخورم در حد ۱۰ ثانیه درد میگیره و بعد خوب میشه ی کوچولو هم داخلش خالی شده، مرسی
با توجه به شرایط ذکر شده و تغیر رنگ دندان ها و حساسیت به مواد غذایی سرد و گرم و شیرینیجات احتمال به عصب رسیدن دندان و ایجاد عفونت در بخش های ریشه ی دندان وجود دارد، از همین رو بهت است سریعا جهت درمان به دندان پزشک یا متخصص درمان ریشه مراجعه نماید، چرا که عدم درمان به موقع دندان ها موجب پیشروی عفونت و در نهایت از دست رفتن دندان می‌گردد.


علی محمدمیری 9 اردیبهشت 1402
سلام چند روزه قسمت راست بالای دندونام در لثه هام درد عجیبی دارم ولی احساس درد دندان ندارم علت چیه ممنون
با عرض سلام و ادب خدمت شما، علت درد در ناحیه لثه می‌ تواند دلایل متفاوتی داشته باشد، اعم از ایجاد آفت یا زخم و جراحات در این ناحیه که حتی کوچک و قابل رویت نیستند، شیوه ی اشتباه مسواک زدن و فشار بر لثه ها نیز از عواملی هستند که موجب احساس درد و حساسیت در لثه ها می‌شوند. در موارد شدید تر بیماری و التهاب لثه  که هنگامی رخ می‌دهد که باکتری‌ها به زیر لثه‌ها نفوذ کرده و باعث ایجاد التهاب و خونریزی می‌شوند. اگر این وضعیت درمان نشود، التهاب لثه می‌تواند به پریودنتیت یا عفونت لثه منجر شود و ممکن است نیاز به جراحی لثه باشد. آبسه دندان و عفونت منتقل شده به لثه نیز می‌تواند باعث ایجاد درد در این ناحیه گردد. بهت است جهت بررسی دقیق علت درد و منشا آن به دندان پزشک مراجعه نمایید.


الهام علوی 2 اردیبهشت 1402
سلام من یک روزه دندانهامو رو که روی هم میگذارم درد ناخوشایندی در دندانهای بالای سمت راستم حس میکنم و یک دندان مشخص نیست دلیلش چیه ؟
با عرض سلام و ادب خدمت شما، به احتمال زیاد دندان شما دچار عارضه درونی شده و شکستگی یا آسیب به ریشه دندان باعث این احساس درد شده است، که ممکن است قابل تشخیص توسط خود فرد نباشد. احتمال ترک و شکستگی در دندانی که قابل مشاهده نیست نیز وجود دارد. تشخیص قطعی نیاز به تهیه عکس گرافی و مراجعه به دندان پزشک دارد.


marjan 29 فروردین 1402
من تازه اتودنسیم تمام شده چند روز پیش داشتم بادم زمینی میخوردم یه قطعه سفت امد بین دندان جلوی بالا و پاینم دردی عجیب گرفت الان هم وقتی دست میزنم به ان مخصوصا نوک ان درد میگیره رفتم دکتر عکس معمولی گرفتم گفتن ریشه خوبه اما ضعیفه و چیزی دیده نشد اما گفتن اگر تا مدتی مثلا یه ما دوماه سیاه شد بیا دکتر من خیلی ناراحتم نمیخوام.دندانم رو از دست یدهم بعد این همه زحمت برای ارتودنسی ایا این تشخیص درسته و راهی ندارم که دندانم سیاه نشه و به افتادن و این چیزها منتهی نشه من دندانهام سالمند تا الان که58 سال دارم ارتودنسی مجبور شدم برم دندانها نامرتبیش بد جور شده بود الان کاش اون ضربه به دندانم نخورده بود کمکم کنید
با عرض سلام و ادب خدمت شما، باید عکس گرافی تهیه کرده و توسط متخصص درمان ریشه بررسی گردد تا شرایط ریشه دندان شما بررسی شده و در صورت لزوم درمان ریشه انجام شده و دندان شما حفظ می گردد.


عباس 16 فروردین 1402
سلام وقت بخیر یکی از دندان های بالام به شدت دردمیکنه و دردش به دست و کتفم میزنه علت چیه؟
با عرض سلام و ادب خدمت شما، با توجه شدت درد ایجاد شده و گستردگی درد دندان شما دچار عفونت شدید شده و به عصب رسیده است، بهتر است سریعا جهت درمان به دندان پزشک مراجعه نمایید، با توجه به نظر ایشان جهت درمان ریشه یا کشیدن دندان اقدام نمایید.


الناز خواجه 27 اسفند 1401
من خیلی دندون درد میکنه نمیدونم چرا بخورم چون دندون زود درد میگیره من چهار ماه حاملم
با عرض سلام و ادب خدمت شما، با توجه به اینکه در سه ماهه دوم بارداری هستید، می‌توانید با نامه از پزشک زنان خود جهت انجام درمان اقدام نمایید.


حسینی 19 اسفند 1401
سلام من چند سال پیش دندونای 7_8 بالاو پایین چپ و راست رو پرکرده بودم تو این چند اصلا دندون درد نداشتم حتی لثه هامم ورم یا درد نداشتن... چند روز پیش دندون 7 بالای چپ ب طور ناگهانی و خیلی دردناک بصورت چند تا ضربه ایه شدید ک دردش غیر قابل تحمل بود تیر کشید ک فقط دردش چند ثانیه بود بعد قط شد دردش شبیه درد دندان بود ولی حس کردم دندان نیس چون بعد قط شدن دردش هرچی ب دندونام فشار آوردم هیچ دردی نداشتم از اون روز ب بعد تقریبا هرروز روزی یکی دوبار این درد بصورت حمله ناگهانی میاد ک از شدت دردش میخکوب میشم بعد دوسه ثانیه قط میشه تازگیا متوجه شدم هروقت عصبی میشم این اتفاق میفته بااین حال ب دکتر عمومی ک گفتم گف اول باید عکس رادیولوژی بگیری ک از دندون هست یا نه عکس گرفتم دکتر دندانپزشکی گفتن دندون شماره 7 از داخل پوسیده شده و ب عصب رسیده حالا من میخوام بدونم این درد واقعا از همون پوسیدگی دندون هست یا مربوط میشه ب مغزو اعصاب و...چون هروقت عصبی میشم درد سراغم میاد خیلی نگرانم توروخدا بگید چیکار کنم؟
با عرض سلام و ادب خدمت شما، دندان ذکر شده نیاز قطعی به درمان ریشه دارد، در صورت به عصب رسیدن یکی از دندان ها و احساس درد در آن ناحیه باید گفت که درد ممکن است به صورت بازه ای و یا مستمر ایجاد گردد، و حتی خاصیت پخش شوندگی درد موجب احساس درد در سایر نقاط نیز می‌گردد. در خصوص این درد ناگهانی و تشدید آن در هنگام عصبا نیت به احتمال زیاد هنگام فشار و عصبانیت شما دندان های خود را روی هم فشار می‌دهید، که این موجب فشار بیشتر بر دندان شماره 7 شما درد می‌گردد.


سمیراعبدل زاده 12 بهمن 1401
سلام دندان عقل بالاسمت چپم پوسیده شده بود و یه مدتی هست شکسته الان گوش درد و یه طرف پیشونیم مدام دردمیکنه ته اون شکستگی عفونت کرده و یه بارکه آب نمک گرفته بودم یه لحظه چندتا دندونم بشدت انگار از ریشه به لرزه افتاد و درد رو کاملا احساس کردم و اون دندون عقلم که شکسته بود انگارچرکش ترکیده بود و خون اومد چیکارباید بکنم؟
با عرض سلام و ادب خدمت شما، با توجه به میزان و شدت عفونت ایجاد شده، قطعا باید عکس گرافی گرفته شود و به متخصص جراحی فک و صورت و دندان پزشک مراجعه نمایید و جهت درمان دندان های اطراف و جراحی و خارج کردن دندان عقل خود اقدام نمایید.


امیر.. 13 دی 1401
باسلام من امروز یکی از دندان های جلوم به شدت درد گرفته حتی درد دندونم به استخوان های بینیمم زده برای چیه؟؟؟
با عرض سلام و ادب خدمت شما، با توجه به شدت درد ایجاد شده این امکان وجود دارد که دندان شما یا دچار ضربه و شکستگی شده و یا به عصب رسیده است، در هردو صورت باید در اسرع وقت همراه با عکس گرافی به دندان پزشک و در صورت نیاز به متخصص درمان ریشه مراجعه نمایید. در غیرد این صورت علاوه بر درد گسترده در ناحیه دهان، فک و صورت امکان گسترش آسیب و از دست رفتن دندان شما وجود دارد.


مریم نصیری 9 دی 1401
سلام من سه تا از دندون عقلام همزمان داره در میاد دو تا پایینیا نیمه نهفته هستن من تو فک پایینم سمت چپ یه دندون با دندون عقلم فاصله داره اون پوسیده شده و روکش کردم دکتر گفته یه چن سالی کار میکنه میخواستم بدونم میشه اونو بکشم بعد دندون عقلمو با ارتودنسی بیاد جای اون بعد دلیلش چیه که بعد چن سال روکش با اینکه پوسیده انقد درد بگیره دردش خیلی طولانیه ایا میتونم دندون عقلمو جایگزین دندون پوسیدم کنم با ارتودنسی و هزینشم حدودی اگه میدونید بگید ممنون
با عرض سلام و ادب خدمت شما،در خصوص دندان شما که بعد از ترمیم یا عصب کشی روکش شده است، ممکن است دندان به دلایل مختفی مجددا دچارعفونت  شده و یا به عصب رسیده باشد، باید روکش برداشته شود و با تهیه عکس گرافی علت درد و میزان عفونت مشخص گردد و در خصوص نگهداری یا کشسدن آن تصمیم گرفته شود، در صورت کشیدن و تصمیم بر ارتودنسی و جابجا کردن دندان عقل نیمه نهفته باید با عکس گرافی به متخصص ارتودنسی و متخصص جراحی فک و صورت مراجعه کرده تا مشخص گردد آیا دندان عقل شما خاصیت جابجایی و ارتودنسی و قرار گرفتن در ردیف دندان ها را دارد؟ هزینه ارتودنسی نیز بر حسب شرایط دهان و دندان شما و مدت زمان لازم جهت درمان ارتودنسی بستگی دارد. چنانچه نیاز به کشیدن دندان وجود داشته باشد از درمان ایمپلنت جهت جایگزینی دندان از دست رفته نیز میتوان استفاده کرد.


دانیال عزیزی 9 دی 1401
سلام وقت بخیر حدود یک ماه هست که درد عجیب و مبهمی را در دهانم به خصوص سمت راست قسمت بالا حس می کنم در این قسمت حدود ۲ هفته‌ هست که یک دندان عصب کشی شده و دندان های اطرافش حالت پوسیدگی دارد گویا که سیب خال زده باشد جرم گیری انجام دادم و یکی از دندان های عقلم را هم کشیدم البته یکی دیگر هم باید جراحی کنم . جراح لثه به من پیشنهاد جراحی داده درصورتی که دندان پزشک می گوید دندان ۷ مشکل دارد‌ من به شدت سردرگم هستم ... البته که معمولا در شب دچار درد میشوم سرم خیلی پایین نیست هنگام خواب . یک دوره آنتی‌بیوتیک هم مصرف شده...
با عرض سلام و ادب خدمت شما، درد شما میتواند یک یا دو منشا داشته باشد و نیاز به درمان های متعددی وجود داشته باشد که با تهیه عکس گرافی و مراجعه به دندان پزشک می توانید علت اصلی درد را متوجه شده و درمان لازم را انجام دهید، با توجه به درد ممتد و شدید هنگام شب ممکن است دندان 7 شما یا دندان های اطراف به عصب رسیده و نیاز به عصی کشی داشته باشد، از طرفی دندان عقل نیز می تواند باعث درد شدید و بخش درد در دهان و فک شما شود و در صورت ابتلا به عفونت علاوه بر درد شدید موجب آسیب به سایر دندان ها نیز می‌شود. که باید در اسرع وقت جراحی شده و خارج گردد.


رسول 6 دی 1401
چند روزه کل دندونای سمت چپم درد میکنه هم پایین هم بالا خراب نشده و سالمه چند سال قبلم پرکردم یکیشو یکیش ک خیلی درد میکنه چند وقت قبل شکسته اما فک نکنم بخاطر اون باشه دارم از دندون درد جون میدم همه جا ام تعطیله نمیتونم ببرم جایی چیکار کنم
با عرض سلام و ادب خدمت شما، دندانی که درمان شده است مجددا دچار عفونت شده و پیشرفت عفونت و افزایش پوسیدگی موجب از بین رفتن و تحلیل تاج و ساختار دندان شده است، علاوه بر این به احتمال زیاد دندان شما به عصب رسیده است و این درد شدید ناشی از پیشرفن زیاد پوسیدگی دندان است که نیاز به درمان ریشه خواهد داشت. البته امکان اینکه درد مربوط به دندان های اطراف نیز باشد وجود دارد. با تهیه عکس گرافی و مراجعه به دندان پزشک منشا اصلی درد و درمان لازم مشخص میشود.


فیروزه نظری 2 دی 1401
سلام ببخشید من وقتی غذا میخورم خیلی کم دارم دندونم مثل حالتی که غذا رفته توی دندونمه علتش چیه ??
باعرض سلام و احترام، اگر منظور شما گیر کردن غذا بین دندان است، بین دو دندان شما گیر غذایی وجود دارد و باید جهت رفع آن به دندان پزشک مراجعه نمایید چرا که این عارضه باعث درد، پوسیدگی و آسیب به دو دندان شما می‌شود. 


پریسا احمدزاده 24 آذر 1401
سلام وقت بخیر ببخشید من دندونم ده سال پیش عصب کشی کردم الان درد شدیدی دارم مخصوصا وقتی رو هم میزارم ممکنه ریشه دندونم عفونت کرده باشه؟
با عرض سلام و ادب خدمت شما، با توجه به احساس درد شدید این امکان وجود دارد که دندان عصب کشی شده مجددا دچار عفونت شده و نیاز به درمان ریشه مجدد (ری اندو) وجود دارد که طبق نظر متخصص درمان ریشه انجام میگردد. البته این امکان نیز وجود دارد که درد ناشی از آسیب و عفونت دندان های اطراف باشد، و از آنجایی که درد پخش می‌شود تشخیص محل درد دندان و منشا آن دشوار است و  با تهیه عکس گرافی محل دقیق درد مشخص میگردد.


دیدگاه شما